Erken Hamilelik Belirtileri

şeker şey tebrik ederim canım allah herkese nasip etsin bu duyguyu kızlar benim adetim perşembe acaba kan testi yaptırsam çıkarmı

ya kızlar karnımın altında aşırı derecede sancı var acaba adet belirtisimi yoksa hamilelikmi yanımda çalışan arkadaşa soruyom o diyoki hamilelikte adet sancısı gibi sancı olmaz anlamazsın bile diyo kime inanacağımı şaşırdım kimisi diyo aynı adet belirtilerini yaşarsın

tatlım aslında benım annemde aynı şeyi soylemıstı yanı hamılelıkte adet sancısına benzer karın agrısı olmaz dedı ama buradakı hamıs kızların cogu adet sancısı yasamıs demekkı kısıden kısıye degısıo canım ıns hamılesındır allah gonlune gore versın

arkadaşlar regl oldum ümitler bidahaki aya canım çok sıkkkınkafam karışık yeter yoruldum ufffff uffff

arkadaşlar regl oldum ümitler bidahaki aya canım çok sıkkkınkafam karışık yeter yoruldum ufffff uffff

Canım üzülme umutlar tükenmeden bunalıma girmek yanlış olur..Anlıyorum bu ay başında aynı durumu yaşadım seninleyiz üzülmemek çok zor ama enazından adet olabiliyoruz

güzelim benımde adetıme 5 gun var bıkac gun sonra bende adet olacam şimdiden kendımı hazırlıom yoksa gunlerce kendıme gelemıom allah yardımcımız olsun gercekten cok yıpratıcı uzulme dıyemıcem cunku ınsan uzuluo bol bol dua etmekten baska caremız yok :teselli:

yeni hamişlerimiz varmış oh ne güzel tebrik ederim kızlar.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Amin amin darısı bizim başımıza kızlar sol kasığımda çok sancım var yumurtammı çatlıyor çok canım acıyor

canım sevincini anlayabiliyorum ama kan testindeki dogrulugu gormeden heveslenme cunku iki kere farklı zamanlarda bu idrar testi yanlıs cıktı bende sende test magduru olma benim gibi inşallah hamilesindir canım

canım ya bugün kan testi yaptıramadım ben ama sağlık ocağında idrar testi yaptırdım pozitif çıktı.ben de yaptım akşam pozitif ti.3, gün adet gecikmemin.içime kurt düşürdün olmama ihtimali olabilirmi gerçekten ya.kafama takıldı şimdi ama benneyaptımki

ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım
sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun.cok sevindim.

kızlar sizce benim durumum nedir? idrar testleri pozitif yanılma ihtimali olabilirmi??? :1shok:

ALLAH hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım
sağlıklı doğsun hayırlı evlat olsun.cok sevindim.

kızlar sizce benim durumum nedir? idrar testleri pozitif yanılma ihtimali olabilirmi??? :1shok:

İdrar tahlilinde yanılma 0payı yok denilecek az kan testi yaptırdınmı
İçini ferah tut
Sende umarım sağlıklı kucağına alırsın:teytey::teytey:

İdrar tahlilinde yanılma 0payı yok denilecek az kan testi yaptırdınmı
İçini ferah tut
Sende umarım sağlıklı kucağına alırsın:teytey::teytey:

ya bugün yaptıracaktık uymadı işte sağlık ocağında idrar testi yaptırdım akaşamda ben yapmıştım ikiside pozitif ama içime kurt düştü yarın kan testi yaptırırım artık. inşallah doğrudur ben lkendimi alıstırdım bile hamiş olmaya :CüvCüv:

hayırlısı artık ne diyim hihoyyyt

kıslar selamlar aranızda yeniyim öncelikle bütün bebek isteyenlere Rabbimin sağlıklı ve hayırlı bebek vermesini diliyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin anne adayları durmak yok çalışmalara devam :) ben 5 aylık evliyim daha yeni başladım bebiş çalışmalarına son sürat bi çalışma diyemicem acelemiz yok çünkü benim adetim 3 gün gecikti hala bişey yok kendimi var diye umutlandırmıyorum tabi eşimide bakalım 1 hafta daha bişey olmazsa kan testine başvuracağım çünkü az önce gebelik testi yaptım sonuç negatif bişey oluyor ama anlamadım valla hastalık yok göbek altında şişlik ve ağrı var adet sancısı çekmiyorum hala bakalım hayırlısı sizce gecikmenin 3. günü test için erkenmi? eğer böyle giderde sonuç pozitif olursa bizim için büyük bir süpriz olur eşime şimdilik bişey çaktırmıyorum umutlanmasın diye herkez için hayırlısını diliyorum.

emel hoşgeldin aramıza ne güzel olur dimi korunduğuma okadar pişmanımki bence de en iyisini yapmışsın eczaneden al bir test 3.gün geçiktiyse çıkabilir

merhaba kızlar
hamile kalan arkadaşları kutluyorum rabbim herkese nasip etsin

adetim 3 gün geçti sizce ne zaman test yapmalıyım ?
kan testimi idrar testimi ?
ayağımı burktum 1 hafta önce röntgen çekilmek zorunda kaldım önce kanda gebeliğe baktırdım negaztif çıktı
kurşun ylek giyerek röntgen çekildim
umarım bebiş vardır ve zarar vermemiştir
ayağımı burktuğum için 1 haftadır yatıyorum hareketsizlikten adet gecikmez dimi?
of kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…