Erken Hamilelik Belirtileri

inş canım bu arada beni aranıza kabul ediyomusunuz yeni katıldım

canım buraya gelen herkese kapımız sonuna kadar açık.aramıza hoşgeldin.herkes burada sorunlarını paylaşıp biraz olsun rahatlıyor.herkes bildiklerini diğerleriyle paylaşıyor.umarım sende buradan memnun kalırsın:1hug:

suzancim evet o sabahlari yataktan cikmayi anlatma valla ..ise gidesim bile gelmiyor.. yemekten sonra aksam yigilip kaliyorum..cinsiyetini okadar merak ediyorumki.. senin bi tahminin varmi..gerci ne olursa olsun farketmez.. eli ayagi duzgun saglikli,hayirli olsunda

ingilizceci sohbete girmiyorum hiç bilmiyorum.ama bu aralar sanırım çalışmalar var sitede yanilikler falan yapılıyormus sanırım ondan olabilir.

canım benim hislerim biraz taraflı oluyor galiba kızları çok sevdiğim için kızım olacak gibi geliyor ama önemli olan eli ayağı düzgün sağlığı yerinde olsun kız erkek farketmez.görüşürüz arkadaşlar.akşam misafirler insaf edipte erken giderlerse uğrarım.umutsuzu çok merak ediyorum

aman benimde pcde hergün bi sorun çıkıyor sinir oldum artık. bu arada ben çıkıyorum kızlar akşama gelicem umutsuzu çok merak ettim kendinize iyi bakın

Aranıza yeni katıldım nasıl yazıcağımı bile bilmiyorm. Bu şekilde yazmam doğrumu alıntı ya mı yazmak gerekiyor. Bu arada bende hamile kalabilmek isteyenlerdenim. 3 aydır deniyoruz. Kasım 18 de hastalanmam gerekiyor. Merak ediyorum İnanılmaz belirtilerim var. 1 haftadan beri kasıklarımda ağrı, Akıntı, Kasıklarda hassasiyetKramp giriyormuş
gibi,bel ağrısı, aşırı gaz özellikle karın bölgemin üstünde sağda ve solda ne dersiniz.

Teşekkürler arkadaşlar siteye giremiyodum ama yazdıklarınızı okuyodum hep yazılarınız yorumlarınız beni rahatlatıyodu. Dua edin yarın değerim 5,6 dan yükselmiştir.

Kızlar sıze bıse sormak ıstıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım
bana ayın 6sında transfer edıldı bıtane embrıyo ya kafama takıldı ben hala adet olmadım bazen kasıklarımda agrı belımde agrı ve rahım ıcınde batmalar oluyor bılmıyorum hamlemıyım ama suanda ben progestan adında fıtıl kullanıyorum eger hamıle dıılsem adet olmamamın sebebı bu fıtılmı yanı????? Bana lutfen cvp verıııııııııııııııııııııııııııııııın kafammmmmmmmmmmmmmmmmmmm cooooooooooooooook karısıııııııııııııııııııııııııııık

psikolojikte olabilir biraz sakin ol belirtilerin varsa test yapsanaa

oooo...genişliyoruz hoşgeldiniz kızlar...

bende de aynı site bir çözüm bulsalar...kızlar haftasonu yokum pazartesi günü görüşmek üzere Hepinize bol bol çalışmalı günler diliyorum...Pazartesi günü bekleyenlerden inşallah güzel haberlerni alırız..

kızlar size bişi anlatıcam.bana yardımcı olun lütfen.
ben bugün eczaneden test aldım yaptım pozitif çıktı.sonra hemen sağlık ocağına gittim orda da idrar testi yaptırdım orda negatif çıktı..sonraa tekrar test aldım onda da negatif çıktı.aklım karıştı iice..
dün regl olmam gerekiodu olmadım daha...

sizce neden böyle bişi oldu.ne yapmam gerekior...
cevaplarınızı bekliorum.

şekercimm istersen yarın sabahki ilk idrarınla tekrar dene ya da kan testi yaptır emin ol canım, inşallah hamilesindir

bende geçen hafta cuma günü pregny vuruldum, iğneden sonra kasıklarımda ağrı başladı 1 hafta oldu geçmiyo arasıra batıyo sanki özellikle sağ tarafıma, bu iğnenin etkisi 1 hafta sürermi yoksa hamilemiyimdir yaaaa (inşallaaaaaaaaaaahhhhhhh allahımmmmmmmmm hamileyimdirrrrrrrrr)

inşallah hamilesindir inşallah..Yumurta çatlama iğnesi mi o, yumurtan çatlıyordur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…