Erken Hamilelik Belirtileri

yeşildenizcim ben böyle söylüyorum ama uzman değilim bir tahmin yada secenek benimkisi.yanı aklını karıstırmak yada strese sokmak istemem seni.ceylanın dediği gibi hiçbirşeye gerek kalmadan hamiş kalırız hepimiz.hatay arkadaşımızdan örnek ol eşin ameliyat olmadan bebeğin olmaz dendi ama o şimdi hamiş.....
stres yapmadı son ay nasılsa olmayacak diye ve o ay hamiş kaldı.

bak pınarında öyleymiş ama hamile kalmış yeşildeniz sen tecrübelileri boş ver zaten gerçi sorun olsa dr 1 sene bekleyin demezdi

ay kızlar bugun pek umutlu pek güzel konusuyorsunuz maşallah nazar değmesin. inşallah hepiizde kısa zamanda müjdeli haberleri veririz.

3 gibi okuldan çıksa kan verip sonucu beklese aynı gun veriyorlar sanırım dimi bugunde cuma hafta sonu olunca pek takmıyor bu sağlık ocakları ama hastaneye giderse bilmem özel hastenelerde 1 saatte veriyorlar.bende merak ettim

sağlık ocağına mı gider acaba nereye gideyim diye sormadı ama ya caba idrar testi falan yapmadımı cidden meraklandım o hamileyse çok sevinicem banada umut olucak

rahim filmi çektirdinmi yeşildeniz.tuplere etki edip etmediğini ordan anlayabilirsin.doktor tahminde bulunmus ama genede kesin konusmaz rahim filmi olmadan

henüz bişey yapılmadı ama haftaya çarşamba Ankara gidicem kontrolüm var romatizmadan dolayı. hazır gitmişkende kadın doğuma görünücem bi bakalım o ne diyecek. inşallah ii şeyler söyler. kıslar yazıları okudukça içim açılıyor. sağolun. içimi rahatlatıyosunuz.a.s.

sanırım idrar testi yapmadı.herzaman doğru sonucu vermiyor diye stres yapmaktansa tek seferde öğreneyım ddiyordu sanırım.

İnşallah bugün öğreniriz de haftasonu umutla devam ederiz çalışmalara:)Haftasonu giremediğim için inşallah bugün alırız haberlerde bana da umut olur

bak bir doktora gidipte umutlarını karartma bende çok gittim hiçbiri polikistik var demedi bu doktor aklımı bulandırdı biranönce testlerim çıksa offf..Çok umutluyum bugün nedense...
Kızlar etrafınızda polikistik belirtileri olmayıpta teşhis konulan varmı

canım bende overkisti çıkmıstı 2.5 cm ama doktorum düşükle yada gebelik için sorun tasımadığını söyledi.ama uzun süre gebe kalamazsan ve kistin kendiliğinden kaybolmazsa gel tedavi yapalım demişti.kist varken ilişki sırasında ağrım oluyordu bazı zamanlar ama uzun zamandır yok.yok oldumu yoksa duruyormu bilmiyorum.

bende varmış ama haberim yoktu taki içimde patlayıp hastanelik oluncaya kadar sonra ameliyat oldum ve takibe aldım altı ayda bir kontrol oluyorum hiç sorun kalmıyor. bişey yok onda sıkma canını.

merhaba kızlar.nasılsınız diye sormicam gördüğüm kadarıyle neşeniz yerinde maşallah.
gelgitcim yazdıklarınızı görmemiştim daha yeni okudum.biz iyiyiz Allaha şükür.cevabım gecikti kusurabakmayın artık.

evet suzan bugun pek iyiyiz umutluyuz yanı kızlar öyle yoksa ben bişe hissetmiyorum ne sevinç ne hüzün ne aydınlık ne karanlık.ama kızları böyle gördükçe nasıl seviniyorum anlatamam yanı uzun zamandır böyle sayfalarımızda umut yoktu.

suzan umutsuz ne zaman okuldan cıkıyor yanı burda hepimiz merak ediyoruz belki sana söylemiştir.

suzan umutsuz ne zaman okuldan cıkıyor yanı burda hepimiz merak ediyoruz belki sana söylemiştir.

bende tam olarak bilmiyorum canım yaa.ama büyük ihtimalle bize haberi akşam verir gibi geliyor.genelde akşamları giriyor ya.bu kız beni dokuz doğurttu ya.şu testi yaptırsada o da kurtulsa bizde kurtulsak şu bilinmezlikten.beklemek çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…