Erken Hamilelik Belirtileri

bencede her ay uzulup dertlenmektense.. deniyecem dedim denedim bence yarar var denemenizde.. olmadi ben burdan gonderirim size benim kullandigimdan :)

şimdi önümden bir bebek arabası geçti içindeki bebek ayakkabıları çıkarmış ellerine takmış :))oynuyor:))

ne kotu oluyor insan demi hamile kalmadan once bende nerde bi hamile gorsem.. yada nerde kucuk bir bebek gorsem bakiyorum ve icim ciz edip benimde olacakmi acaba diye dusunurdum.. allah kimsenin kucagini bos birakmasin.. kimseyi evlat yokluguyla sinamasin rabbim.

amin amin rabbim bizede zamanı geldiğinde tatıracak inşallah bu duyguyu ama tabi hayırlısıysa veripte vakitsiz almasın kimsenin evladını acılarla sınamasın bizi rabbim
bu arada yeşildeniz 33-34 gün adet döngüsü için geç değil 35 günden uzun sürüyorsa sorun araştırlması gerekir ben mesela 31 günde bir oluyor genç kızlığımdan beri değişmedi bu sayı bu ay hesaplamadım ama ne zaman olucağımı ne zaman olursam olurum artık. sadece her yerimde sivilce çıktı yakında olurum kesin bide akıntım var arkadaşın sorduğu gibi akıntıyı takip etmektende sıkıldım artık onada kafayı takmaya başlıyordum yavaş yavaş ama onuda bıraktım. eşime devrettim hepsini artık o hesaplıyor o yanaşıyor yanıma valla uğraşamıyıcam :))

haha valla aspirincim iyi yapmisin esine devretmekte.. benimki valla her ay benim cenemden bikmisti hesapliyordum.. yok buugun yumurtluyacam yok sugun yumurtlayacam... demisti tavuk gibi gidaklada tam olsun haha.. hergun diyordum bugun kampimiz var.. tamam kampa varim diyordu haha

tubacik seninkide güzelmiş ama valla ben artık hiiç bakmıyorum ne zaman yumurtladım ne zaman adet olucam umrumda değil ama eşim hesaplıyor bana çaktırmıyor ama belli oluyor tavırlarından :))

kimse kalmadı topicte yaa gelgit sende gelmez oldun nerdesiniz kızlar ya arada uğrayın yazın azıcık serdi hatay umutsuz nerdesinizzzzz hadi neyse hataya ve suzana benden musade onlar hamiş öyle sürekli net başında olmaz ama yinede yanlız bırakmayın bizi (((

eniyisi birak biraz onlar dusunsun.. benimki artik bakiyorum yaklasmiyorsun diyor.. yumurta gunlerinde pesimden dolaniyordun diyor.. biraz sakacidir.. ama biliyorum en kisa zamanda melekleriniz gelecek sizede.,

Kızlar umutsuz a ne oldu merak ediyorum bugün cuma test yaptıracaktı. haber alan olursa yazsın mutlaka çok merak ettim.

kanald de ibrahim saraçoğlu çıktı soğan suyu kürü ve incir kürü dedi onu da mı denesem :))

kanald de ibrahim saraçoğlu çıktı soğan suyu kürü ve incir kürü dedi onu da mı denesem :))

evet bende duydum hatta bazıları keçiboynuzu diye bir bitki varya onu da yediriyorlarmış eşlerine ve hamile kalıyorlarmış. bi ara bende deneyim dedim ama sıkar beni öyle şeyler ta hazırlarken daralıyorum kaldıki hergün düzenli yemesi var bide. yapmadım o yüzden ama sen bi dene istersen. memnun kalırsan bende yaparımkaydirigubbakcemile3
gerçi benim herşey normal tek terslik var o da rahim ters. esas lazım olan şey ters bende o yüzden rahimi ters olanların ya hiç çocuğu olmuyormuş yada geç oluyomuş. hayırlısı artık.

ceylan ben keçi boynuzunu denemeye karar verdim eşime ama bilmiyorum soğan içemem galiba gerçi o adetleri düzensiz olan bayanlar içinmiş çok şükür şimdilik öyle bi sorunum yok

ben geldim kkızlar nsılsınız.umutsuz eğer adet olmazsa bugun okul cıkısı kan testi yaptırcaktı.akşama alırız artık haberlerini.ama 2 gundur girmiyor.sanırım ya kırmızıları geldi morali bozuk diye girmiyor yada eğer hamile değilse buraya girip boşa umutlanmak istemiyordur herhalde yanı az cok tanıdığım kadarıyla öyle olmustur diye düşünüyorum.asspirin ben giriyorum hergun de topikte kımse yoksa fazla takılmıyorum bugunde esim rahatsız gibiydi işe geç gitti onla ilgilendim.

geçmiş olsun. bende umutsuzla ilgili aynı şeyi düşünüyorum ama kırmızı kartı görse kesin bi ce der giderdi demekki gelmedi kırmızılar yani inşallah gelmemiştir de hamiledir. ya ben şimdi takmıyorum diyorum oda moralimi bozdu herkes takıyor bi şeler yapmak için uğraşıyor ben salladım iyice hiç umursamıyorum.

walla ne yalan söyleyeyim bende takmıyorum bu son adetim geldiğindede umursamadım hiç takacak vaktımde olmadı zaten.ama iğneleride bıraktım ya iyice salladım takmıyorum.bu seferde seninki gibi benim eşimde diyor bugun şimdi 2 gun ara verip 3.gun mu yapacağız diye nerden cıkardın diyorum sen öyle yapıyordun galiba diyor.saçmalama dedim ben hergun isterim:))))
bakma sen dedim takma kafana olursa olur olmazsa olmaz dedim.benim takmadığımı görünce rahatladı biraz.birde dun akşam sordum bebeğimiz olursa eve daha erken gelirmisin diye evet dedi demekki şimdi bebeğimiz olmadığı için geç geliyorsun diye kapris yaptım.kızıyor asağı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık diye.napim kızdırmak canım cekti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…