arkdaşlar benim adet günüm bugündü fakat olmadım sancılar ara ara gelip gittiler şuan sancım yok midem az bişe bulanıyo ama hiçmi hiç gebelik belirtim yok. idrarım koyu vede kokulu olması dışında. ne yapsam acaba diyorummmmmm???
bende kullanıyorum sigara.ama artık mutfak dısında içmeyı yasakladım evde epey faydası oldu gunde 3 dal falan içiyorum artık.zaten 7 dalı geçmezdi pek.eğer şüphen varsa ve hamile kalınca bırakabileceğini düşünüyorsan içme.yanı ben saçmalık belki benimki ama ben adetime yakın gunde 1 tane içiyorum.bazen hiç.kırmızılar gelince devam:)) bişey olmaz korkma zaten gebeliğinin 40 gun geçmeden kalp atışları duyamazsın.gebeliktede genellikle kalp atışlarını duyunca mide bulantısı başlar.böylece sigara ve benzeri şeylerden kendiliğinden tiksineceksin.stres sigaradan daha beter sen huzurlu olda allahın izniyle bişe olmaz bebeğine.
merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum.1.si hamileliğin ilk haftalarında illaki göğüslerde deişiklik olması gerekiomu birde sürekli ne yeseniz boğazınıza kadar gelmiş gibi hisseden varmı teşekkürler allahım her isteyene bebek nasip etsin inşallah..:)
kıslar ii geceler ....
nasılsınıs gorusmeyelı....
suzansan cnm nasılsın hamıleleık nasıl gıdıyo inş hersey yolundadır...
kasım lıstesındeyım hala baktımda bugun reglı gunumdu ama henus olmadım lısteyı dusenlıyosun ya cnm belırtmek ıstedım eger olursam tenı tarıhı verırırm zaten ....
kendıne ve bebıse ii bak cnm ....
gorusmek usreeeeeeeeee
girebiliyorsanız hergün girin giremezseniz gün aşırı
:CüvCüv: :ecrin_bebek:
kızlar karnımda şişti sanki adet olcam ama 8 gün önceden yaşanırmı böyle yaa
Günaşırı girin ki,sperm kalitesi yüksek olsun diyordu doktorlar..Bende o yüzden günaşırıyı yapmaya çalışıyordum her gün girsekte olabilir mi şimdi..
kızlar bugün benim 27.günüm fakat bana bi terslik var gibi geldi benim yumurtlama günümün çoktan geçmiş olması gerekiyo çünkü ben 34 yada 33 günde bir adet oluyorum biraz önce wcye gittim ve uzayan yumurta akı kıvamında bişey vardı şaşırdım acaba tekrarmı yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisimi lütfeen acil cevap verinnn
KIZLAR BANA CEVAP VEREN YOKMU:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?