kızlar hatay1977 3 senedirmi korunmuyodu
evet canım 3 senedir bebek için uğraştıklarını söylemişti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hatay1977 3 senedirmi korunmuyodu
bence zorlama güzelim gerek yok olduysan hamiş değilsin demekki
suzancım sen bişey ypmadın değilmi son ay hamile kalmak için bişey kullanmadım yani özel bişey yapmadın
hayatım 2inci ve üçüncü sayfalarda kalmış yazım ordakılere bı bakabılırmısın sorunlarım vardı bazı arkadaslar üstüne adet görme olabılır dedıler cunku belirtiler fılan vardı yazmıstım dun de adet görüp hamıle kalanlar da varmıs cunku ve benımkısı hep duzenlı olurdu28gun aralıkla bu defa o olaydandan 1hafta sonra yatak dosek hastalandık tam uc gun surdu hastalıgım ve ıyılestıgım gun adetım geldı damla damla halbukı 5gun vardı gelmesıne sassa sassa bır veya ıkı gun sasardı gunu ılk kez boyle oldu cunku ve daha bırcok sey de ne bıleyım bız tereddutteyız.Adetlıyken kan testı olurmu sonuc cıkarmı?
hayır canım yapmadım hatta yapmam gereken yatmak ve yastık joymayı bile yapmadım.yastık koyup yatınca insan ister istemez strese giriyor ve hamilelik olmuyor.ben bu defa çok rahattım ve sonunda oldu![]()
ha o zaman durumun farklı, bilmiyorum adetliyken sonuç çıkarmı ama kanaman nasıl sürekli ve yoğunmu rengi nasıl
bende bu ay çok rahattım o dediklerinin hiçbirini bende yapmadım hatta sebeyzanın dediğine uydum eşimide rahat bıraktım hiç bebek düşünmedim aslında ama olmadı yine
gelmedi ama bişwy hissetmiyorum yine belirtim falan yok akıntım oluyo koyu kıvamda ve çok üşüyo benimde ellerim ayaklarım ama bunlar belirti değil genelde olur zaten
koyu geliyor fazla fazla gelmiyor![]()
aslında ben de ıstıyorum bırkac gun daha bekleyeyım duruma gore hareket edeyım ama eşim de ikilemde sabırsızlar aılesı olduk cıktık bızde ıyıce hehekaydirigubbakcemile2
bende en ufak bişeyden ümitleniyorum aslında ama alıştım kırmızıları görmeye bundan sonra çok üzülmem yine çünkü kendimle dalga geçiyorum artık belirtim falan yok zaten
ben kaçıyorum kızlar.Allah en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin size(amin).kendinize çok iyi bakın
kızlarrrrrrrrrrrrr ben hamileyim bugün kesinleşti.kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt