sagol suzansancım umarım bısey yoktur haftaya ılk defa ultrasonda bakılcak ınsallah bebısımı gorrurum Allahım ozlemcım kahverengı gelemsı ılgınc gebelık olabılkırde buustune gormede olabılır ama hala devam edrse bıkacgundaha hamıle olamaya bılırısn aynı sey banada olmustu kahverengı gelmıstı sonra kırmızıya donustu ve hamıle degıldım suan 5haftalıgım allah ızlerede ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallha
hayr canım henuz doktora gıtmedım ınsallah bu hafta gorunurmu bılmyrum 6haftalık olcak artık nerdeyse bu cumartesı gıdıcem bımlyrumkı gorunur heralde
kızlarrrrrrrrrrrrr ben hamileyim bugün kesinleşti.kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt
bhcg 140 çıktı ve idrarda pozitif
kutları canım çok sevindim Allahtan umut kesilmiyor en olmaz dediğimiz şey bile olabiliyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:sm_cool: :dance: :teytey: :1hug:
sence ne zaman gitmeliyim doktora
senin sat ne zamandı canım.değerlere göre seninki 4 haftalık falan olması lazım.eğer öyleyse kese görünebilir belki.benimki 4+3 ken görünmüştü.
ya hala inanamıyorum biliyomusun çok mutluyuz 3 yıldır bu anı bekliyorumhihoyyytkaydirigubbakcemile2sositososito:teytey::sm_cool:
bu bir mucize olmalı sizin için ama ben senden umudumu kaybetmemiştim seni listeden o yüzden silmemiştim.imkansız dedin bebişi kafandan çıkarttın kafan rahatladı ve hamile kaldın demekki stres çok etkiliyor bizi
30 eylül canım son adet tarihim:ecrin_bebek:
benim yaptırdığım kan tahlilindeki değer 941,8 di ve 4+3 demişti dr.seninkisi belki 4 haftalık olabilir.biliyorsun değerler hergün katlanarak gidiyor.
ne zaman doktora gitmem lazım sence çok erken gitmek istemiyorum vajinal ultrasonografi yapıyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?