Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klava:kızlar adetim sureklı duzenlı oluyordu başlama tarihleri arası 28 gundu.Bu sefer gelmesi gereken gunden 4gun once geldı ama çok az az gelıyor.sık sık tuvalete cıkma ıhtıyacında bulunuyorum cok cabuk acıkıyorum mıgdemden gogsume gecelerı bı yanma hıssedıyorum bısey dugumlenıyor sankı ayın 26sında adet gormem gerekıyordu test yapmalımıyım tecrubelı arkadaslar yardım edın lutfen yada yapsam dogru sonuc alır mıyım yada ne kadar daha beklemem gerekır?
klava:kızlar adetim sureklı duzenlı oluyordu başlama tarihleri arası 28 gundu.Bu sefer gelmesi gereken gunden 4gun once geldı ama çok az az gelıyor.sık sık tuvalete cıkma ıhtıyacında bulunuyorum cok cabuk acıkıyorum mıgdemden gogsume gecelerı bı yanma hıssedıyorum bısey dugumlenıyor sankı ayın 26sında adet gormem gerekıyordu test yapmalımıyım tecrubelı arkadaslar yardım edın lutfen yada yapsam dogru sonuc alır mıyım yada ne kadar daha beklemem gerekır?
suzancım güzel dileklerin için çok sağol dün dr daydık
şükürkesecimi görüdüm nokta kadar henüz minnacık çok küçükmüş dr o gelen pembelik yerleşme kanaması olabilir dedi işte böle 10gün sonra tekrar randevumuz var kalp atışlarını duyucaz sanırım ya da bebeği görcez bakalımmmm
sen nasıl oldun ii sin dimi bi sorun yok canım sen de haziran da doğurcan dimi gelsene haziran annelerine de arada
bende iyiyim canım.keseyi görmene sevindim.yalnız kalp atışlarını göremezsen üzülme.bende umutla gitmiştim ve görmemiştim.gelecek hafta pazartesi günü dr a gidicem o zaman duyucaz Allahın izniyle.İnşallah.haziranda bebişlerimizi kucağımıza alıcaz İnşallah sağlıklı birşekilde.bulantıların başladı mı
bende iyiyim canım.keseyi görmene sevindim.yalnız kalp atışlarını göremezsen üzülme.bende umutla gitmiştim ve görmemiştim.gelecek hafta pazartesi günü dr a gidicem o zaman duyucaz Allahın izniyle.İnşallah.haziranda bebişlerimizi kucağımıza alıcaz İnşallah sağlıklı birşekilde.bulantıların başladı mı
suzanşancım nasılsın merak ettim ben hala beklemedeyim çok hafif silik bi çizgi çıktı idrarda birazda geç çıkıyo çizgi 10 dk falan.bhcg de bakamıyorum nöbetim çarşamba günü çok stresteyi canım bana bi akıl verin
slamlar suzanşan nasılsın nasıl gidiyor gebelik gannodan haberin varmı kız gitti birdaha gelmedi merak ettim
suzanşancım nasılsın merak ettim ben hala beklemedeyim çok hafif silik bi çizgi çıktı idrarda birazda geç çıkıyo çizgi 10 dk falan.bhcg de bakamıyorum nöbetim çarşamba günü çok stresteyi canım bana bi akıl verin
canısı bugün bakacaktım ama özel hastaneler yapmıyo hafta sonu diye benim çalıştıgım hastanede 70 km mesafede buraya nöbetim çarşamba günü o yüzden bakamadım.ama inanki hergün iki tane idrarda bakıyorum
ayyy çok heyecanlandım sen kesin hamilesin
kizlar nolur bana yardin edin.adetime 1gun var ve bende akinti oluyo ama oyle cok diil.duydugum kadariyla adete yakin akinti kesilirmis.sadece hamislerde olurmus akinti.dogru mu bu?ya cok umutlandim bu ay.ins rabbim bosa cikarmaz