• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri

umutsuz09 arkadasım suan kımse yazmıyor benım ıcın acıl asagıda belırttıgım problem bılgın varsa paylasırsan cok sevınırım:(:1no2:

:oklava:kızlar adetim sureklı duzenlı oluyordu başlama tarihleri arası 28 gundu.Bu sefer gelmesi gereken gunden 4gun once geldı ama çok az az gelıyor.sık sık tuvalete cıkma ıhtıyacında bulunuyorum cok cabuk acıkıyorum mıgdemden gogsume gecelerı bı yanma hıssedıyorum bısey dugumlenıyor sankı ayın 26sında adet gormem gerekıyordu test yapmalımıyım tecrubelı arkadaslar yardım edın lutfen yada yapsam dogru sonuc alır mıyım yada ne kadar daha beklemem gerekır?

canım bende hiç hamiş olmadığım için tecrübeli değilim ama inşallah gebeliktendir, bana sorarsan gebelikten tam kanaman olmadıysa gebelikten büyük ihtimalle hadi bakalım darısı başımızaa.s.:teytey:

26.10.2008 LİSTEMİZ
ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

::::::::::::HADİ KIZLAR HAMİŞ HABERLERİNİZİ BEKLİYORUZ:::::::::::

birebira::::::::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEM EDE?????????????????????
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::27 eylül BEKLEMEDE???????????????
ecrinDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ekim BEKLEMEDE????????????????
patricia::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ekim BEKLEMEDE????????????????
daisyb1::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ekim BEKLEMEDE????????????????
ganno:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 ekim BEKLEMEDE????????????????
Aybala42::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ekim BEKLEMEDE????????????????
umut_sevgim::::::::::::::::::::::::::::9 ekim BEKLEMEDE????????????????
mbbb:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ekimBEKLEMEDE????????????????
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ekimBEKLEMEDE????????????????
sarikiz2008:::::::::::::::::::::::::::::::12 ekimBEKLEMEDE????????????????
hazal_24:::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ekimBEKLEMEDE????????????????
buya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
cansucLk::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ekimBEKLEMEDE????????????????
papri:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ekimBEKLEMEDE????????????????
hnurkoçer::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekimBEKLEMEDE????????????????
bumuyani::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ekimBEKLEMEDE????????????????

::::::::::::::::EKİM LİSTEMİZ:::::::::::::::::::::::

hatay1977::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 ekim
henli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ??? ????????

::::::::::::::::::KASIM LİSTEMİZ::::::::::::::::::

umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 kasım
serdi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 kasım
the_fts:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 kasım
gelgit:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
leylim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
esay8235:::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 kasım
kurtlular::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 kasım
arzu38::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 kasım
sıla_84::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 kasım
jasmincin:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 kasım
ingilizceci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 kasım
özgül44::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????
NHLTLG:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????
YESILDENIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::??????????????????

:::::GÜZEL HAMİŞLERİMİZ::::::::

::::::::::::::::::::::: hihoyyyt :::::::::::::::::::::::

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :nazar: :nazar: :nazar:

max09 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
yasemink ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
ankakuşu ::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
alew2187::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
feyzannn:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
mercury_s:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
desirebel:::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamişimiz
sebeyza::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
nur82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
suzanşan::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
tubacik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
kubrass:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
ayseney::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
nevergiveup18::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
zuzumurti::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz
teacher_rose::::::::::::::::::::::::::::::::hamişimiz

:sm_cool: :hooray:

ALLAH HAMİŞLERİMİZİ NAZARLARDAN KORUSUN( amin):nazar:

suzancım güzel dileklerin için çok sağol dün dr daydık
şükürkesecimi görüdüm nokta kadar henüz minnacık çok küçükmüş dr o gelen pembelik yerleşme kanaması olabilir dedi işte böle 10gün sonra tekrar randevumuz var kalp atışlarını duyucaz sanırım ya da bebeği görcez bakalımmmm

sen nasıl oldun ii sin dimi bi sorun yok canım sen de haziran da doğurcan dimi gelsene haziran annelerine de arada

:oklava:kızlar adetim sureklı duzenlı oluyordu başlama tarihleri arası 28 gundu.Bu sefer gelmesi gereken gunden 4gun once geldı ama çok az az gelıyor.sık sık tuvalete cıkma ıhtıyacında bulunuyorum cok cabuk acıkıyorum mıgdemden gogsume gecelerı bı yanma hıssedıyorum bısey dugumlenıyor sankı ayın 26sında adet gormem gerekıyordu test yapmalımıyım tecrubelı arkadaslar yardım edın lutfen yada yapsam dogru sonuc alır mıyım yada ne kadar daha beklemem gerekır?

canım bence idrar testi yap ama ona güvenemem kesin sonuç almak istiyorum dersen kan tahlili yaptır çünkü en garantilisi o.İnşallah hamilesindir.

teacher_rose kutlarım canım.zuzumurti senide kutlarım canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah.

suzancım güzel dileklerin için çok sağol dün dr daydık
şükürkesecimi görüdüm nokta kadar henüz minnacık çok küçükmüş dr o gelen pembelik yerleşme kanaması olabilir dedi işte böle 10gün sonra tekrar randevumuz var kalp atışlarını duyucaz sanırım ya da bebeği görcez bakalımmmm

sen nasıl oldun ii sin dimi bi sorun yok canım sen de haziran da doğurcan dimi gelsene haziran annelerine de arada

bende iyiyim canım.keseyi görmene sevindim.yalnız kalp atışlarını göremezsen üzülme.bende umutla gitmiştim ve görmemiştim.gelecek hafta pazartesi günü dr a gidicem o zaman duyucaz Allahın izniyle.İnşallah.haziranda bebişlerimizi kucağımıza alıcaz İnşallah sağlıklı birşekilde.bulantıların başladı mı

bende iyiyim canım.keseyi görmene sevindim.yalnız kalp atışlarını göremezsen üzülme.bende umutla gitmiştim ve görmemiştim.gelecek hafta pazartesi günü dr a gidicem o zaman duyucaz Allahın izniyle.İnşallah.haziranda bebişlerimizi kucağımıza alıcaz İnşallah sağlıklı birşekilde.bulantıların başladı mı

ara ara vuruyo bulantı ama daha tam değil hiç çıkartmadım şimdiya kadarrrr beklliyoz canım ne zaman görüp duyarsak görelim duyalımda zamanın önemi yok.haziran annelerine de uğra epey kalabalığız ama burdakileride yalnız bırakma çok öptüm seni :CüvCüv::ecrin_bebek:ŞenizŞeniz:nazar::1hug::enbuyukkk:

meraba kızlar nasılsınız bakalım hamile olan arkadaşlar hayırlı olsun Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin

suzanşancım nasılsın merak ettim ben hala beklemedeyim çok hafif silik bi çizgi çıktı idrarda birazda geç çıkıyo çizgi 10 dk falan.bhcg de bakamıyorum nöbetim çarşamba günü çok stresteyi canım bana bi akıl verin

suzanşancım nasılsın merak ettim ben hala beklemedeyim çok hafif silik bi çizgi çıktı idrarda birazda geç çıkıyo çizgi 10 dk falan.bhcg de bakamıyorum nöbetim çarşamba günü çok stresteyi canım bana bi akıl verin

canım silik ve geç çıkması normal çünkü daha adet günün gelmedi.bence yarın kan tahlili yaptır eğer yükselme varsa değerlerde hamilesindir.hamileysen değerlerin yükselmesi lazım biliyorsun.İnşallah hamilesindir canım.bu arada bende iyiyim.bir hafta sonra dra gidicem İnşallah bebişimin kalp atışlarını görürüm bu defa.

hataycım Allah askına sen birdaha kan testi yapmadın mı ya nasıl sogukkanlısın boyle canım ya suzansanın dedigi gibi cok normal silik cıkması idrarda testin daha gunune var cunku kimi gunu gecenlerin bile cıkmıyor biliyorsun ama bence yap kan testini degerin zaten cıkmıstır varsa gebeligin inşallah ki oyledir canım bilgilendir bizide

canısı bugün bakacaktım ama özel hastaneler yapmıyo hafta sonu diye benim çalıştıgım hastanede 70 km mesafede buraya nöbetim çarşamba günü o yüzden bakamadım.ama inanki hergün iki tane idrarda bakıyorum

kizlar nolur bana yardin edin.adetime 1gun var ve bende akinti oluyo ama oyle cok diil.duydugum kadariyla adete yakin akinti kesilirmis.sadece hamislerde olurmus akinti.dogru mu bu?ya cok umutlandim bu ay.ins rabbim bosa cikarmaz

kizlar nolur bana yardin edin.adetime 1gun var ve bende akinti oluyo ama oyle cok diil.duydugum kadariyla adete yakin akinti kesilirmis.sadece hamislerde olurmus akinti.dogru mu bu?ya cok umutlandim bu ay.ins rabbim bosa cikarmaz

vallla güzelim benim adetim ocağı zamanda hep akıntım olur bence çok önemli bi belirti değil bu

Back