ben umutsuzum kocamın bi daha test yaptırmasını bekliycem haziranda 1 aşılama yaptım sonra tedaviyi bıraktım ama her zaman şunu düşünün yüce rabbim veriyorsa da vermiyorsa da bir bildiği vardır insan böyle düşününce daha az üzüzlüyo 2 sene bitti evleneli ortada sebep te çocukta yüzlerce kez hamile miyim die düşünüp adet oldum üzülmekten geçtim artık hayat çok kısa tadını çıkarın elbet kaderimizde varsa olacak yoksa da kader demek lazım öptüm canlarım
suzanşan canım benım adet tarıhım 18 ekım bu ay kısmet dıılmıs ıns gelecek aya nasıp olur ne dıyeyım allahın takdırı.............
sağol arkadaşım.. güsel bi paylaşım oldu. benim daha bi haftaya yakın var. sanırım 5 gün falan. göğüs uçlarımda müthiş bi hassasiyet var. inş hayırllsıysa hamişimdir. tüm isteyen herkese rabbim hayırlı zamanda tattırsın inş.kaydirigubbakcemile5merhaba kızlar hepimize özelliklede bana ibret olsun daha önce yazan arkadaşlardan birinden aynen alıntı yapıyorum;
Kızlar hamişim hemde sadece 3,5 haftalık. Ama ben çok erken farkettim hamişliğimi belirtiler kızlar;
Kesinlikle regli belirtileri ile çok benziyor
Göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet özellikle uçlarında ( Renk değişimi falan yoktu)
Bende çok uyku olmadı
Mide bulantısı da olmadı
Ekşili tatları canım istedi ( turşu suyu içtim:)
Veeee kesinlikle aklımdan hamişliği çıkardım bu 3. denememdi ilk iki ay korunmadığımız halde olmayınca sürekli aklım bebek ve yumurtlama hesaplamaktaydı. Bu ay hesap falan yapmadım takmadım veeee sonuç hamişim.
Allaha çok dua ettim Allahın 99 ismini sık okudum
Kasıklarımda ara ara o tatlı ağrıları hissettim
Ve hep pozitif oldum
Dualarım tüm hamişliği isteyenlerle en kısa sürede hepimizin kollarını Rabbim sağlıklı bebişlerimizle doldursun inşallah.
sağol arkadaşım.. güsel bi paylaşım oldu. benim daha bi haftaya yakın var. sanırım 5 gün falan. göğüs uçlarımda müthiş bi hassasiyet var. inş hayırllsıysa hamişimdir. tüm isteyen herkese rabbim hayırlı zamanda tattırsın inş.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?