Selamünaleyküm hanımlar
ben 2 yıllık evliyim ve 2 yıldır da evlat sahibi olmak istiyorum. Kocamla severek evlendik ve evlenir evlenmez vajinismus denen şeyle tanıştık. 6 ay aonra yendim çok şükür 1.5 yıldır da kçocuk istiyoruz. Doktor a gittik çikolata kisti dedi biri alalım dedi ameliyatla diğeri keisnlikle almayalım birine güvendim ve aldırmadım. Ama doktorum bizi direkt tüp bebeğe yönlendirdi ben 23 yaşındayım. O yüzden istemedim önce ve benim isteğimle 11.08.2021 de aşılama yapıldı. Ve bugüm hamile olduğunu öğrendim. 2 yıldır burayı okuyorum ancak aktif değildim. Ama hamile kalırsam yazıcam demiştim kendi kendime belirtilere gelirsek
Ben hemşireyim ve şunu rahatça söylüyorum ki asla genel bir gebelik belirtisi yoktur benim normalde de adete yakın göğüslerim ağrırdı yine ağrıdı belim ağrırdı yine ağrıdı hatta adet günüm yarın normalde olucak sandım. Tek fark olarak benim yumurtlama dönemi dışında akıntım olmazdı farklı olarak akıntım oldu. Nolursa olsun spesifik bir belirti aramayın herkes özeldir belirtilerimizde öyle
Allah tüm isteyenlere sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin