• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri

Ezgi 79

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
126
59
13
25
Arkadaşlar merhaba bugün adetim 1 gün gecikti sadece ve az önce test yaptım tek çizgi yani negatif. yanındaki çizgi de çok dikkatli bakıldığında çok az olacak şekilde belirgin.birde bundan birkaç gün önce kahverengi lekelenme oldu aralıklı olarak çok az. Ve ferrozinc diye ilaç kullanıyorum folik asit demir içeriyor. Sizce var mıdır ben bilemedim de. Yardımıniza ihtiyacım var?

Eklentiler

• IMG_20210129_162619.jpg
    IMG_20210129_162619.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 88
Çok dikkatli bakınca belli oluyor ama yine de emin değilim burada pek belli değil
ikinci çizgi hayalet olunca fotoğrafta gözükmüyor, eğer adetin geciktiyse Predictor Express gebelik testi yapabilirsin. Yada direkt gidip kan tahlili yaptır, en azından acabalar olmaz kafanda. Strese girmemiş olursun. Hayırlısı olsun :KK68:

ikinci çizgi hayalet olunca fotoğrafta gözükmüyor, eğer adetin geciktiyse Predictor Express gebelik testi yapabilirsin. Yada direkt gidip kan tahlili yaptır, en azından acabalar olmaz kafanda. Strese girmemiş olursun. Hayırlısı olsun :KK68:
Amin inşallah kısmet yaa herşey hayırlısı olsun bakalım çok dikkatli bakınca işte çok çok az belli oluyor.eger regl olmazsam pazartesi kan testi yaptıracağım. Çok teşekkür ederim canım benim ilgin için 🤗

Çok dikkatli bakınca belli oluyor ama yine de emin değilim burada pek belli değil
Evet fotoğrafta göremedim ben ama çok silikse gözükmeyebilir. Anlattığınız lekelenme yerleşme kanamasına benziyor. Ya bir kaç gün bekleyip tekrar test yapın ya da direk kan testi yaptırın kesin sonuç. Hayırlısı olsun hakkınızda🙏🏻

Evet fotoğrafta göremedim ben ama çok silikse gözükmeyebilir. Anlattığınız lekelenme yerleşme kanamasına benziyor. Ya bir kaç gün bekleyip tekrar test yapın ya da direk kan testi yaptırın kesin sonuç. Hayırlısı olsun hakkınızda🙏🏻
amin inşallah bakalım kısmet ☺️

MERHABA kasıklarımda ve belimde sancılar var Göğüslerimde hassasiyet kabarcıklar ve koyulaşma var baş dönmem de oluyor adetim 5 gün gecikti kuruntu yapıyorum diye düşündüm ama korunmadım ilişki yaşayalı 3 hafta oldu hemen belli olabilirmi böyle bi ihtimal varmı sizce cevap verirseniz sevinirim

MERHABA kasıklarımda ve belimde sancılar var Göğüslerimde hassasiyet kabarcıklar ve koyulaşma var baş dönmem de oluyor adetim 5 gün gecikti kuruntu yapıyorum diye düşündüm ama korunmadım ilişki yaşayalı 3 hafta oldu hemen belli olabilirmi böyle bi ihtimal varmı sizce cevap verirseniz sevinirim
Adetin de 5 gun geçtiğine göre cnm bence bir test yapmalısın veya direk gidip kan vermelisin. Belirtilerin de var ne de olsa.

Back