• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken hamilelik belirtileri ve erken gebelik testi kullanım günü...

Duamolsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
64
28
3
41
Merhabalar bayanlar,
Biz bu ay bilinçsiz olarak yumurtlama günümde ve iki gün sonrasında ilişki yaşadık. Yani 4 ve 6 haziran. Komik gelecek belki ama hemen ardından aşırı kasık,bel ağrısı, göğüs ağrısı, mide bulantısı ama kusacak kadar değil sanki gırtlağımda gibi, ve sürekli boğazımda bir kuruluk bunun yanında sık idarara çıkıyorum ama bir fiil biseyler tüketiyorum bu sebepten olduğunu düşünüyorum. Tabiki bir saçmalık olarak bugün arkadaşımın aşırı ısrarıyla erken gebelik testi yaptım ve çıkmadı. Bana biraz akil verip sizler neler yaşadınız biraz anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler 😘

Ben kasik agrisi, cekilmesi vs olayina girmiyorum ama sag sol a donuk yatamiyorum. Iste o zaman kasigim agriyor. Son 2 regl oncesi bayagi agriyor. Bat a bir sey kalmamis, 3 gun sonra bir daha erken gebelik yap istersen

Nasil ya silik cizgi cikti ama adet mi oldun yani böyle bir durum olabiliyormuymus normalde. Testi yapsak da guvenemiycez yani 😠
3 tane farkli marka test aldim ikinci gun yaptigim ilk yaptigimdan daha koyu cikti hatta baya umutlanmistim pazartesi gidip kan vermeyi dusunuyordum ki hüsran 😥

3 tane farkli marka test aldim ikinci gun yaptigim ilk yaptigimdan daha koyu cikti hatta baya umutlanmistim pazartesi gidip kan vermeyi dusunuyordum ki hüsran 😥
Ya kusura bakma canim 3 tane testten sonra nasil olabiliyor yani demekki hicbir seye guvenmiycez bi daha teste para vermem ben

Ya kusura bakma canim 3 tane testten sonra nasil olabiliyor yani demekki hicbir seye guvenmiycez bi daha teste para vermem ben
Negatifse negatiftir hoc birsey belirmez 2 gun beklettigim testlerde olmustu daha once ikinci cizgiden eser yoktu, bu ay yaptigim testler barizdi yani hep vardi cok umutlanmistim daha once de dusugum oldugu icin varsa eger diye erken yakalamak ona gore hemen doktoruma gitmek istiyordum, aklima takilan acaba kimyasal miydi icimi kemirende o simdi

Negatifse negatiftir hoc birsey belirmez 2 gun beklettigim testlerde olmustu daha once ikinci cizgiden eser yoktu, bu ay yaptigim testler barizdi yani hep vardi cok umutlanmistim daha once de dusugum oldugu icin varsa eger diye erken yakalamak ona gore hemen doktoruma gitmek istiyordum, aklima takilan acaba kimyasal miydi icimi kemirende o simdi
Yani bencede negatif ise negatiftir yani boyle saçmalık mi olur canim akilvermek gibi olmasin bi dra gitsen mi acaba anlatsan boyle oldu kimyasalda silik cizgi cikiyor mu acaba hic bilmiyorum ki

Ben var ya boyle bisey olsun ilk yapacagim sey o firmalari tek tek reziletmek olur ne saçmalık yemin ederim cok sinirlendim. Hayırlısı olsun canım vardır herseyde bir hayir

Yani bencede negatif ise negatiftir yani boyle saçmalık mi olur canim akilvermek gibi olmasin bi dra gitsen mi acaba anlatsan boyle oldu kimyasalda silik cizgi cikiyor mu acaba hic bilmiyorum ki
Ben var ya boyle bisey olsun ilk yapacagim sey o firmalari tek tek reziletmek olur ne saçmalık yemin ederim cok sinirlendim. Hayırlısı olsun canım vardır herseyde bir hayir
Doktora gitmeyi dusunmedim aslinda herhangi bi sorun olamisti ama bu ay bununla karsilasinca gitmeyi dusunuyorum bakalim hayirlisi. Bizler sadece firmalari zengin ediyoruz yeter ki olsun da giden para olsun diyoruz sonuc hayal kirikligi

Back