• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Göğüslerde Şişlik

mugurs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
1
1
1
32
Merhaba Sevgili arkadaşlar;

Şuan reglime 3-5 gün var fakat göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü , hassaslaştı ve acıyor. Bu acı Adetime 15 gün kala başladı. Normalde reglime 1 hafta kala hafif şişlik ve acı olurdu. Sizce bu kadar olması gebelik belirtisi olabilirmi? Gögüslerim şiş ve etrafında yeşil damarlar belirmeye başladı. Bunun dışında sabahları uyanma sorunu ve genel yorgunluk yaşıyorum. Dün bir test yaptım belki çıkar diye fakat negatif çıktı.

Hamileliğin erken belirtilerini yaşayan hanımlar deneyimlerini paylaşabilirmi ?

Şuan reglime 3-5 gün var fakat göğüslerim inanılmaz derecede büyüdü , hassaslaştı ve acıyor. Bu acı Adetime 15 gün kala başladı. Normalde reglime 1 hafta kala hafif şişlik ve acı olurdu. Sizce bu kadar olması gebelik belirtisi olabilirmi? Gögüslerim şiş ve etrafında yeşil damarlar belirmeye başladı. Bunun dışında sabahları uyanma sorunu ve genel yorgunluk yaşıyorum. Dün bir test yaptım belki çıkar diye fakat negatif çıktı.

psikolojik coguuuu

Goguslerde 12 gün öncesinde şişlik ağrı,surekli acıkma,sol kasıkta ağrı,sık tuvalete çıkma,göbeğimin altında top varmış hissi.

a

bu ay aynı belirtileri yaşadım gebelik vardı ama aynı belirtileri yaşayıp gebelik olmadığı zamanlarda oldu..

Psikolojikte olabilir fakat gebelikte olabilir.Adet gününüzün 3-4 gün geçmesini bekleyin derim.
Yine psikolojik olarak bir iki gün ertelenebiliyor çünkü.
Adetim geciktikten sonra erken gebelik testi alıp test yaptım.Pozitif çıktı.1 hafta daha bekledim sonra doktora gittim :)
Kese göründü.

Kızlar 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı günde kasıkbatması,halsizlik, 3 gündür hafif bulanma, idrar koyulaşması...

P.tesi kan vericem allahın izniyle yarında testi tekrarlicam

Benim adetime daha 20 gün varken hatta daha fazla vardı göğüslerim inanılmaz agriyodu. (Ben 45 günde bir adet oluyorum.)
Uzanıyorum veya uykudan uyanıyorum ya. Dik durup doğrulunca ağrısından acisindan aglayacak gibi oluyodum. Yumurtalıklarım ağrımaya başladı. Adet ağrısı gibi. Nolduğuni anlayamadim. Eşim bebek varsa belki ondan olur diye bana şaka misali takıldı. İstediğimiz için takıldı. Yoksa bunun şakasıni yapmaz. Dayanilmaz hâl aldı. Bir gün cuma günüydü, dedim ki idrar testi yapıyım belki eşim doğru diyodur. Pozitif çıkmasın mı. Sonra eşime söyledim. Pazartesi günü sağlık ocağına git kan testi yaptır dedi. Bi heyecan yaptı. Sonra kan testi yaptım ki gebeyim. Şuan 12. Haftamizdayiz. Göğüs ağrım halaa var ama ilk ağrı kadar değil biraz dindi. Yumurtalıklarım da nadir , arada hir ağrıyor. Bende böyle oldu kızlar. Bulantım pek yok. Arada bir hafif hafif uğruyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim adetime daha 20 gün varken hatta daha fazla vardı göğüslerim inanılmaz agriyodu. (Ben 45 günde bir adet oluyorum.)
Uzanıyorum veya uykudan uyanıyorum ya. Dik durup doğrulunca ağrısından acisindan aglayacak gibi oluyodum. Yumurtalıklarım ağrımaya başladı. Adet ağrısı gibi. Nolduğuni anlayamadim. Eşim bebek varsa belki ondan olur diye bana şaka misali takıldı. İstediğimiz için takıldı. Yoksa bunun şakasıni yapmaz. Dayanilmaz hâl aldı. Bir gün cuma günüydü, dedim ki idrar testi yapıyım belki eşim doğru diyodur. Pozitif çıkmasın mı. Sonra eşime söyledim. Pazartesi günü sağlık ocağına git kan testi yaptır dedi. Bi heyecan yaptı. Sonra kan testi yaptım ki gebeyim. Şuan 12. Haftamizdayiz. Göğüs ağrım halaa var ama ilk ağrı kadar değil biraz dindi. Yumurtalıklarım da nadir , arada hir ağrıyor. Bende böyle oldu kızlar. Bulantım pek yok. Arada bir hafif hafif uğruyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Kasık ağrın adet ağrısı gibimiydi yoksa elini kasığına batırırsın ya onun gibimiydi

Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah.Kasık ağrın adet ağrısı gibimiydi yoksa elini kasığına batırırsın ya onun gibimiydi
Amiin Allah herkese nasip etsin. Adet ağrısı gibiydi canım. Adet olacam sandım ama daha cookk vardı. Onun için şüpelendim.

Bide en az 3 haftalık olması lazımmiş idrar testinde çıkması için. 3 haftalıktan az olursa çıkmıyormuş. Garanti net olunca çıkıyor yani. Onun için biraz daha bekleyip birdaha yap. Ben pely marka almıştım. 5 liraydı.

Son düzenleme:
Kızlar selam.. ben yeni katıldım aranıza. Epeydir de takip ediyorum. 2yildir evliyim. Bi düşük oldu 7 haftalik malesef kürtaj oldum senenin başında. Benim yumurtlama gunum adetimin bitiminden hemen sonra oluyor. bu sefer tam o dönem birlikteliğimiz oldu eşimle. Gün aşırı.
bu Ayın 4 u filan di. 8 i 9 u gibi bel agrisi kasik agrisi başladı. Dün de göğüslerimde agri başladı. Benim gibi olan biri var mi aranızda..
Bat 27 si filan. 6 7 gunum var. Iki gün önce test yaptim negatif. Erken diyeceksiniz ama dusuk le sonuçlanan gebeligimde tam 10 gun once öğrenmiştim :) sizce başka birsey midir yoksa bi ihtimal birşeyler var midir ki.. daha var zamanım çatlıyorum meraktan. Kan testi de yaptırmaktan korkuyorum yine negatif göreceğim diye. Böyle hiç değilse bi umut diyor insan.. bu arada akintimda var beyaz ve losyon kıvamında ara ara geliyor. Bazen yoğunlaşıyor bazen gunde yarım saat görüyorum bitiyor.
Şimdiden hepinize teşekkür ettim.

Bunun üzerine gebe oldugunu öğrendin mi peki canım..

Back