Canımmm yarın saat 2 de HSG için aldım randevumu.Bulunduğum ilde tek bir özel hastane var oda medicalpark! mecburen ona gidiyorum.Yalnız radyoloji uzmanı şehir dışındaymış ve kadın doğum doktoru çekecekmiş.Buraya yeni tayin geldik hangi doktor iyidir hangisi tercih edilmelidir bilmiyorumda şansa artık.Dediğiniz gibi öncesinde kuvvetli bir ilaç alayım.Diğer önerilerinizi dikkate alacağım bu ay soğan suyu+incir suyu yapmayı planlıyorum.Bana dua et nolur çok canım yanmasın :) Sen hamişsin kabul olur dileklerin güzel enerjini bana yolla :) kızını ve seni öpüyorum :)
senin duayla işin olmaz cnm kabulda olmaz zaten sana edilen dua inançsız sana benim sayfama yazma dedim bak sende çocuk istyorsun insanlarla dalga geçiyorusn birde utanmanda yok yazıkk .. duanın kabuıl olması için içinde ALLAH sevgisi olması lazım inançlı olman lazımm ben yasin okutuyorum dye bnle dalga geçtn şimdi başkalarından dua istyrsunn haha çok komiksin ya ... kendi duanı kendin et ( bana dediğin gibi ) hadi hoşçakalll sana son yazım bu allahım seni ıslah etsin yazık...
Özge beni takipe :) Hoşgeldin canım :) Sen beni anlamıyorsun ben deistim diyorum sen hala nelerden bahsediyorsun.Ayrıca bana dua et derken ayetlerinizden surelerinizden bahsetmiyorum sadece dilek manasında bir kelime olarak kullandım.Haklısın dua dememeliyim :) Ayrıca bana teşekkür etmelisin senin gözünü açtım.Ben sana gerçek görüşümü bildirmesem ve "canımm bende sana yasin okudum hemde ikitane,adım şu baba adım şu " desem sen buna inanacaksın.İşte son olarak diyorumki inaçlar dualar sanal ortamda ve başka şahıslarla olmaz.Ben sana fikrimi söylüyorum kabul et etme umrumda değil.Şu ayrıntıya iyi dikkat et ben sana yasin okutuyorsun diye değil (kimsenin inancıyla dalga geçmem saygı duyarım) internet ortamından ve başka şahıslara okutman hususunda yazdım sana..Ayrıca senin duan kabul olmaz derken sen benden fazla ataistsin :) Sen Allahmısın nerden biliyosun kabul olur yada olmaz :) Bir daha bana yazma ihtiyacı duyacak olursan sana cep numaramı vereceğim ordan ara beni.burdan klavye artistliği yapma yada sen telefon numaranı ver ben seni arayım yada adresini ver görüşelim. karşıma çıkma burdan.
Ayrıcaa bugün HSG mi çektirdim öyle korkulacak bişeyde değilmiş çekinmek isteyen kızlar düşünmeden gidin yaptırın.Şuan ağrım bile yok çay tv keyfi yapıyorum :)
....... özge (noktalı boşluğu siz doldurun kendinize uygun bi sıfat bulunuz -ben sizin için darwinin teorisi sıfatını yakıştırdım-)ben deistim diyorum daha namaz kılıyormusun diyorsun.Cesaretin varsa klavyeye gizlenme.ne çirkef bişeusin sen gelmişsin kadının konusunu mahvediyorsun.Benle kişisel problemin varsa dedim sana her türlü adres de ver ben gelirim görüşürüz.Burası senin kişsel tartışma alanın değil burda bir konu üzerine yazışmalar yapılırken sen gelmiş bana sataşıyorsun.Derdin varsa benle özelime yaz buraya yazma . Darwinin teorisinizn tezatı seni
Öncelikle KAdınlarkulübü yöneticilerini kınıyorum çünkü bu yazışmalarda ben ceza alacak banlanacak bişey yazmadım.Karşı tarafın saldırısına mağruz kalırken ben ceza aldım buda deistliğin hediyesi diyelim :) Azra hn. çok güzel ifade ettiniz etmesine ama o cümleleri anlayacak beyin etrafda kalmadı.Üzgünümki temelleri aşırı dine bağlanmış ve cumhuriyetin özgürce hür düşüncelerin paylaşıldığı zamanları çok geride bırakmışız.Deistim diyorum kendi inancımı anlatmaya çalışıyorum ama site yönetimi dahil herkes tarafından dışlanıyorum :) Hakikaten çok komik.Deistim diyorum inşallah çocuğun olmaz diye beddular.Neyse gülüyorum sadece bu cahilliklere.Çok şükürki öğretmenim kendi ışığımda binlerce çocuk yetiştiriyorum fikrimi öldüremezsiniz :)
Hsg filmimi çektirdim çok abartamayacağım kısa süreli 45 sn kadar şiddeti tavan yapan acı çektim ama tarifsiz bir acı :) ve tüplerim açık çıktı.Şuan elimde soğan suyum bu yazıları yazıyorum.Umarım bu ay bebeğime bir adım daha yaklaşırım. Bana beddua edecekler lütfen içinizden edinki edebinizin sınırlarını biz çizmeyelim :)
Öncelikle KAdınlarkulübü yöneticilerini kınıyorum çünkü bu yazışmalarda ben ceza alacak banlanacak bişey yazmadım.Karşı tarafın saldırısına mağruz kalırken ben ceza aldım buda deistliğin hediyesi diyelim :) Azra hn. çok güzel ifade ettiniz etmesine ama o cümleleri anlayacak beyin etrafda kalmadı.Üzgünümki temelleri aşırı dine bağlanmış ve cumhuriyetin özgürce hür düşüncelerin paylaşıldığı zamanları çok geride bırakmışız.Deistim diyorum kendi inancımı anlatmaya çalışıyorum ama site yönetimi dahil herkes tarafından dışlanıyorum :) Hakikaten çok komik.Deistim diyorum inşallah çocuğun olmaz diye beddular.Neyse gülüyorum sadece bu cahilliklere.Çok şükürki öğretmenim kendi ışığımda binlerce çocuk yetiştiriyorum fikrimi öldüremezsiniz :)
Hsg filmimi çektirdim çok abartamayacağım kısa süreli 45 sn kadar şiddeti tavan yapan acı çektim ama tarifsiz bir acı :) ve tüplerim açık çıktı.Şuan elimde soğan suyum bu yazıları yazıyorum.Umarım bu ay bebeğime bir adım daha yaklaşırım. Bana beddua edecekler lütfen içinizden edinki edebinizin sınırlarını biz çizmeyelim :)
Zaten bize özel mesaj atmışsınız, birde burda yönetime yönelik yazmanıza mana veremedim, polemikten ceza aldınız ve aldığınız cezanın deist olmanızla uzaktan yakından ilgisi yok, "deistliğin hediyesi diyelim" diyerek insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz, ilk alıntıladığım ceza aldığınız yorumunuz, polemik sebebiyle ceza alan yorumunuz. Darwin'in teorisindeki sıfat?
İkinci alıntıladığımsa banınız kalktıktan sonra yazdığınız yorum, bakınız hala ısrarla "o cümleleri anlayacak beyin kalmadı" " gülüyorum bu cahilliklere" gibi sözlerle kırıcı olmaya devam ediyorsunuz, kimsenin size hakaret edemeyeceği, deistliğinize laf edemeyeceği gibi sizde insanlara hakaret etme hakkına sahip değilsiniz.
Site yönetimi sizi inancınız yüzünden dışlamaz, yönetimdekilerin dini inançlarını biliyor musunuz?
Site yönetimi kurallara uyup uymadığınıza bakar, site kurallarına göre polemik yasaktır, hakaret, aşağılama yasaktır.
Öncelikle...
Okuduklarıma çok üzüldüm...
Dünyadaki bütün dinler içine çok dalındığında kafa karışıklığı yaratır. Anlamlar farklılaşır, mesajda sapmalar olur ve insanlar bir garip olur. Koyu Katolik kadınların bacaklarındaki bir karış kılı anlamam. Koyu Yahudinin ancak okunmuş et yiyebildiğini ya da bir Müslümanın beddua etmesini...
Sevgi temelli dinlerde durum böyle değildir ama...
Bir budistin insan katliamı yaptığını göremezsin ya da bir protestanın...
Benim de dinimin temelinde sevgi yatar. Allah inacımın sebebi açıklayamadığım tüm güzelliklerin ve de kötülüklerin varlığı, dengesi, ve tabi ki ruh... Ama aracıları da kabul ettiğim söylenemez o da yine belli sebeplerden. Bu durumda bana da Deist deniyor.
Gördünüz mü herkesin dini inancı kendine...
Ben kimsenin duası kabul olur/ olmaz diyemem. Dua bir enerjidir. Dua her dinde olan bir enerjidir ve her din duanın gücüne inanır...
Bir hristiyan çocuğu dua eder: tanrım, beni koru.. Ama aynı zamanda annemi, kardeşimi, babamı, teyzemi, büyük babami, büyük annemi, dayımı... Ha bu arada Tanrım lütfen kendine de çok dikkat et yoksa hepimiz batarız!
Dua sığınmadır... Dua umuttur, güzel bir şeydir dua...
Üç kere Yasin okumak ya da Süphaneke'yi tersten okumakla ancak bir şeylerin mümkün olacağına inananlardan değilim ama o duayı Allah'ı için, gönlünden okursa ve istediği şeyi çok dilerse neden olmasın??? Torununa Allah zihin açıklığı versin diyen akça pakça bir ninenin okuduğu dua o yaşlı kadının Nur yüzlü olmasından kaynaklı kabul olsa nice nice Bill Gates'ler olurdu bu dünyada ama yok... Duacılar var mesela. Üç kuruşa dua ederler, duan kabul olacak der karşısındakine ama sefil bir hayatı vardır, belli ki evvela onun duası kabul olmamış... Uzun lafın kısası dua sığınmadır, umuttur ve iç huzuru sağlar... Bütün bunlar yetmez mi insanın bir şeylere tutunması için? Neden fazlasını isteriz ki???
Sitem eden hanımın duaları tutar inşallah. Ben çok inançlı biri değilim ama iyiliğe inanırım. İç güzelliğine inanırım, herkesin hak ettiği hayatı yaşadığına inanırım. Sonunda birileri cennete gidecekse eğer, bu kişilerin gönlü güzellerden olacağına inanırım. İyiliğe inanırım... Asla beddua etmem ve benim mesajda gördüğüm aslında bir çeşit beddua. Senin duan kabul olmayacak demek inşallah evladın olmaz demek ki bunu hiçbir inanç sahibi, içinde insan sevgisi olan diyemez... Bir kadına edilecek en büyük beddua! Üstelik başkasının sayfasına nefret getirmek niye? Ben burada hamilelere, hamile kalmak isteyenlere biraz olsun umut, yardım, destek olabilmek için yazdım ve sizin yazınız pis ve bayağı bir yazı... Ve çok cahilce yazılmış üstelik. Yine de efendice bir cevap almışsınız ki hak ettiğinizi düşünmüyorum... Hem hafiye gibi neden sayfalarını takip ettiniz ki, mesaj gönderseydiniz keşke...
Namaz hesabı ayrıca dikkatimi çekti. Ben Allah'ın bu hesapları olduğunu sanmıyorum. Bence onun, herkesin gönlüne göre, adaletli bir kanaat notu var ve o not 100 de olabilir, koca bir sıfır da! Müslümanlık hoşgörü dinidir, gönlü hoş olan bir Müslüman bir diğerine sen şunu yaptın mı, bunu yaptın mı diye hesap soramaz, bunu siz daha iyi bilirsiniz, madem ki bu kadar içindesiniz...Bu sualler sizin haddinize değil, o gün geldiğinde sorulacak sorular bunlar... Gerek olursa tabi... Ben bana sorulacağına inanmıyorum, benim namazım da ibadetim de iyi bir insan olmak için, gönlü temiz bedenimi korumak için... Din iyiliktir, yardımlaşmadır, hoş olabilmektir... Okuduğunuz kitapta da bunlar yazar. Madem ki okuduğunuz aslında bunlardır ve inanırsınız, o halde şu fikirleri nereden, hangi kaynaktan getirirsiniz???
Ben tanımadığım her kadın için inşallah anne olurlar derim. Benim dualarım ezber değil, gönülden iki sözdür... Bu da benim duam,Allah neden kabul etmesin? Kedinin duasını bile kabul eden yaratıcı benim iki yürekten sözümü niye duymasın?
Kibir, intikam, beddua, cehalet,,,bunlar hiçbir dinde yok. Umarim güzel bir insan olursunuz, sonra da güzel bir Müslüman... Ama önce güzel bir insan olun lutfen...Gönlü iyi insan olun.. Faydasını göreceksiniz...
Not: Muhakkak bir sey yazmak isterseniz de lütfen düzgün bir Türçe ile yazın. Ben, okuyan kişiye saygımdan buna dikkat ederim. Aynı saygıyı karşımdakinden de beklerim zira hepimizin az ya da çok bir okul mezunu olduğunu varsayıyorum...
Not 2: En katlanamadığım şeylerin başında cahillik ve haddini bilmezlik gelir. Haddini bilmemek de cehaletten gelir aslında. O yüzden çok rica ediyorum, ben sayfamda cahilce yazılar istemiyorum. Önce bir ölçüp biçin, iyice bir tartın, baktınız ki hafif, hiç post etmeyin... Ağırlığınızla kalın...
Sevgiler...
Zaten bize özel mesaj atmışsınız, birde burda yönetime yönelik yazmanıza mana veremedim, polemikten ceza aldınız ve aldığınız cezanın deist olmanızla uzaktan yakından ilgisi yok, "deistliğin hediyesi diyelim" diyerek insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz, ilk alıntıladığım ceza aldığınız yorumunuz, polemik sebebiyle ceza alan yorumunuz. Darwin'in teorisindeki sıfat?
İkinci alıntıladığımsa banınız kalktıktan sonra yazdığınız yorum, bakınız hala ısrarla "o cümleleri anlayacak beyin kalmadı" " gülüyorum bu cahilliklere" gibi sözlerle kırıcı olmaya devam ediyorsunuz, kimsenin size hakaret edemeyeceği, deistliğinize laf edemeyeceği gibi sizde insanlara hakaret etme hakkına sahip değilsiniz.
Site yönetimi sizi inancınız yüzünden dışlamaz, yönetimdekilerin dini inançlarını biliyor musunuz?
Site yönetimi kurallara uyup uymadığınıza bakar, site kurallarına göre polemik yasaktır, hakaret, aşağılama yasaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?