arkadaşlar benim adetim de en geç ayın 16 sında. kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim. sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ama... Rabbim her isteyene versin inşallah. Bir kan testi yaptırsam mı acaba?Kafam çok karışık, beklemek ise çok zor.
evet benimde 16 sında ben sadece gecede çok sık wc gidiyorum eşim üşütüyorsun ondandır diyor :)bakalım başkada bir belirti yok kasıklarım ağrırdı arada oda yok inşallah belirti vermeden gelir bizim bebişler
kesın hamılelık belırtılerı ne oluyor bılen var mı
Slm Kizlarr Benim 3 Günüm Var Adetimee Ama 10 Gündür Bel Ve Kasik Ağrilarim Varr Nedenini Bilmiyorum Birde Sik Idrara çikiyorum Ayrica Dünde Kahverengi Bir Akintim Olduu.kizlar Bana Yardimci Olabilecek Var Mi Aranizdaa....
selam arkadaşlar. sormayın ya. bende 5 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum ama sonuç hep negatif. ama busefer farklı bi durum var. adetimden 3 hafta geçti.2. hafta da testyaptım ama negatif çıktı. yalnız kasıklarımda bazen hafif bazen şiddeli ağrı oluyo. göğüslerimde de dokununca ağrı var. gaz da olurmuş hamilelerde sölemesi ayıp o da var. kasıklarımdaki buağrı gazdan olabilirmi acaba. ben de sabırsızlıkla anne olmayı bekleyenlerdenim. Elif'in dediği gibi Allah'ım ne zaman nasip ederse o zaman olsun inş. sağlıklı bi bebeğim. Yarın doktora gitmeye karar verdim ama yine negatif sonuç almaktan korkuyorum. dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?