Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten önce bacakların ağrıdı yoksa adet gecikmesinden sonra misevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba bu mide bulantıları genelde sabah olur ama akşam yada gece saatlerinde de oluyor mu acabayarencim benim 1 haftadanda önce başladı halsizlik, mide bulantısı, göğüs ağrısı,akıntının fazlalaşması.
her markanın yanıltma payı var bence ben artımedle gördüm hamile olduğumu kan testi verdim sonra silik çizgiden süphelenince yani kan testi verdikten sonra predictor yaptım beta şuan 35, bat 15.06Hanımlar selam, adetim 4 gün var artimed marka gebelik testi yaptım gece ilk 3 dakika da test silikte olsa pozitifti sabah da aynı şekilde hemen silik çıktı. Gün içerisinde aynı markayla yine yaptım ancak daha belirsiz şekilde çizgi çıktı. Artimed markanın yanıltma payı var mıdır acaba. Farklı forumlarda yalancı gebelik gösterebiliyor yazılmış kafam karıştı(
Arkadaşlar merhaba bende pkos var bu ay klomen tedavisine başladım ilaç kullandım bugun 25. günüm doktorum benden bazı hormon tahlilleri istemişti 5 kere yaptırdım ve degerlerim yumurtlama olduktan sonra tekrar yükseldi göğüslerim ağrıyor 3 gündür çok fazla ve karnıma kramp giriyor Progesteron bugun 17 çıktı e2 de 288 lh 7 adetime daha bir hafta var sizce hamilelik olabilir mi
Başka marka aldım bugün eczaneden negatif çıktı neredeyse 6 kez artimed silikte olsa pozitifi gösterdi. 3 gün var reglime kan versem mi beklesem miher markanın yanıltma payı var bence ben artımedle gördüm hamile olduğumu kan testi verdim sonra silik çizgiden süphelenince yani kan testi verdikten sonra predictor yaptım beta şuan 35, bat 15.06