mrb 2017 yılında benim başıma geldi. ense kalınlığı 4,5 mm di, özel bir doktora daha gittik. ense kalınlığı ödemden dolayı dedi, bebeğin belirli yerlerinde ödem oluşmuş, bebek büyüdükçe ödem yok olabilir yada bebeği öldürür dedi. istiyorsan gebeliği sonlandıralım dedi. ben istemedim herşeye kabulum dedim. karından sıvı aldırıp teste gönderdim, testin sonucu 1 ay sonra geldi temiz çıktı dünyalar benim oldu. ama bebeğimi 20 haftalık iken kaybettim kalbi durmuştu, ölü doğum yaptım. doktorun dediği gibi ödem bebeğimi öldürdü. ama hala bu ödemin neden oluştuğunu çözemediler. şimdi yine hamileyim 12+4 günlük ve yine ense kalınlığı var. doktor testler yapalım karından sıvı alalım dedi. ben ise testlerin bebeğime bir faydası olacak mı diye sordum, doktor hayır sadece bilgi amaçlı dedi. bende hiç bir test yaptırmadım ve bekliyorum. Allahıma sığındım o herşeyin iyisini bilir. Bir sürü makale okudum, bayanların yazdıklarını okudum.Bu durumda olupta sağlıklı doğan çok bebek oluyormuş. Allah yardımcımız olsun