Nerden baslasam bilemedim simdi :)
Esimle 20 Gün icinde tanisip evlendik ve deliler gibi cocuk istedik yasim 20 bu arada
ve isvecte yasiyorum ilk iki ay cocuk tutturamadik diye aglasmalarimiz her hafta gebelik testi almalarimiz
cok komik bi seruven bizim bebis sahibi olmamiz
her neyse :)
30 haftalik iken hissetmistim ben normal degildim bebegimin kafasi cok adagidaydi
yurumekte bile zorlaniyordum surekli saka yoluyla ben doguracam göruceksiniz diyip duruyordum :)
ve öylede oldu 36 haftaya tam ulasmisken bi sabah yine herzamanki gibi sancilandim
hastaneye geldik hic biseyin yok rahim kendini hazirliyor cok nazlisin dediler :)
eve donduk sabah 6 da yine dayanamadim agridan yine hastane yolu :) neyse sen burda kal
iyice bi bakalim nedir bebegin derdi diye gece orda kaldim ce sabaha sancilar artti
dayanamazsin dediler epidural verelim kendi kendine gelmez ise suyunu patlaticaz dediler ok dedim yine bu arada esim canim kocam hehr saniyede yanimdaydi ona cok sey borcluyum
suyum patlattiklari an aglamaktan harab oldum agridan degil korkudan tamam dedim kurtulus yok
ebem sagolsun muhtesem bi kadindiiiii ama itiraf ediyim dogumun bu kadar zor oldugunu bilmiyordum :)
korkmayin kucaga aldiktan sonra unutuluyor
neyse en kötu sancilar gelmeye basladi esim soruyi rkorkuyormusun diye yookk diyorm bi yandan bagiriyorum
son ikinmalarimda cok zorlandim gercekten agridi ben artik yapamicam dedim
ebecim kizdi bana hadi bak kafasi cikti deyince bana bi kuvvet geldi son kez ikindim oglusumu kucagima verdiler ve o sira kendimi kaybetmisim kurban olurum kurban olurum diye sayiklamaya baslamisim esimde siyirdim diye korktu
göbegini kesti canim askim
ve final tek bir dikis oda en yukarda bi yerde ne alaka ise anlamadim zaten
oglum simdi iyi 4 hafta erken dogdu mememi pek ememiyor hortumla midesine sut gönderiyoruz insallah daha iyi olur oglum baktikca agliyorum sizde dua edin ogluma olurmu hamisler
bu arada oglum anneler gununde dogdu en guzel hediyem :)