Hayırlı olsun bebişin.
Bi sorunun mu vardı ki ya da daha önce düşük mü yaptın..
O ilaçları riskli gebelikler kullanıyor çünküü.
Kafana göre içme sakın
Yoktur inşallah bi sorun içini rahat tut.Düşük yok ama pko, insülin direnci ve tiroid rahatsızlığı mevcut Hamile kalmadan insülin direnci ve pko için diaformin kullanıyordum öğrenince kestim, tiroid için ilaca devam ediyorum
Az önce bir beta Hcg için kan verdim 800-900 aralığında beklerken 1300 olmuş Umarım sorun yoktur Pazartesiyi iple çekiyorum
Yoktur inşallah bi sorun içini rahat tut.
Bazen 2 katından fazla artabiliyor değer çoğul
Gebeliklerde özellikle.
Doktorun sana kullan kullanma der zaten ilaçlarını..
Sağlıkla gelsin miniğin
Progestanın prospektüsünü okursanız düştüğü önlemeye yardımcı olmadığı yazıyor. Faydası zararından çoksa kullanılmalıdır yazıyor. Folik asit önemli diye biliyorum
Daha ufak..Anladım canım çok sağolbakalım pztsi ultrasonda görebilecekmiyiz
Sakın kendi kafanıza göre ilaç kullanmayın progesteron ve aspirin özel durumlarda kullanılır. Siz bu süreçte sadece folik asit kullanabilirsiniz.Merhaba herkese,
Geçtiğimiz cumartesi reglim 2 gün geciktiğinden şüphelenerek idrar testi yaptım ve pozitif sonuç aldım. Tabi hemen hastaneye koşarak beta hcg testimi oldum ve 105 çıktı ☺ Pazartesi yine tekrarladık testi ve 209 sonucunu aldık Sorun şu ki doktorumuz pazartesi çalışmaya başlayacakmış bayram tatili sebebi ile bizde bekleyelim dedik ama forumu karıştırdıkça erken gebelikte aspirin ve progesteron ilaçlarını kullananları görüyorum Şu an bu ilaçları almayarak gebeliğimi riskemi atıyorum, hemen doktora gitmelimiyim veya beklemelimiyim pazartesiyi sizlere danışmak istedim.
Sakın kendi kafanıza göre ilaç kullanmayın progesteron ve aspirin özel durumlarda kullanılır. Siz bu süreçte sadece folik asit kullanabilirsiniz.
Daha ufak..
Gözükmeyebilir canım.
Bence bekle bi iki hafta daha..
Vajinal usg de bi ihtimal gözükür ama ben rahatsız edilmemesi taraftarıyım bebeğin
Yâni yok diyorlar ama bence varAnladım, vajinal usg bebeğin gelişimini olumsuz etkilemiyor ama sanırım değil mi? Pazartesi doktor yapalım derse yaptırmayı düşünebilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?