İki gün sonra tekrar baktır canın
Ben yaşamadımÖyle yapıcam inşallah ama yaşayan varsa gidişat hakkında bir fikir edinmek istedim..
merhaba
Adetim 2 gün gecikti ama yaklaşık 1 haftadır kahverengi kanamalR vardı. İki gündür de kırmızıya döndü. Adet oldum olacam diye beklerken Bugün beta baktırdım. 17 çıktı
Daha önce dış gebelik geçirdim, yine böyle kahverengi akıntı vardı.beta düşük, belki de kimyasal olacak takip edeceğim ama çok korkuyorum
Hamileliği bu şekilde başlamış olup sağlıklı ilerleyen var mı? Ne düşünmeliyim hiç bilemiyorum
Merhaba, şuan durumunuz nasıl merak ettim. Bende mart 24 de adet oldum 10 gün sürdü test yaptım hamilelik var görünüyor ama beta hcg 338 artışı da çok düşük iki günde sadece 30 artmış. Merak ediyorum önce az yükselip normale dönen varmi
Canım çok az artmış korkutmak istemem ama yüksek ihtimalle sağlıksız bir gebelik.
Benim iki kattan fazla arttı hep bu gebeliğim ama lekelenmem vardı düşük oldu neticede.
İlk gebeliğimde de adetim 10 gün geçti hep lekelenme vardı 10. Gün test yapmıştım 330 du 2 gün geçince 370 olmuştu, daha sonra dış gebelik yaşadığım anlaşıldı.
Takibi bırakmayın ancak öyle anlaşılır. İnşallah sağlıklıdır
Canım çok az artmış korkutmak istemem ama yüksek ihtimalle sağlıksız bir gebelik.
Benim iki kattan fazla arttı hep bu gebeliğim ama lekelenmem vardı düşük oldu neticede.
İlk gebeliğimde de adetim 10 gün geçti hep lekelenme vardı 10. Gün test yapmıştım 330 du 2 gün geçince 370 olmuştu, daha sonra dış gebelik yaşadığım anlaşıldı.
Takibi bırakmayın ancak öyle anlaşılır. İnşallah sağlıklıdır
Haklıymışsın, bugun beta 338 den 305 de düştüğünü gördük.. Kese vardı ama rahim dışında yerini tespit edemedi Dr. Fallop tuplerinde kanama sızmış nasıl bisey anlamadım. Kemo iğnesi olacağım yarın . Çok zor bi durum ya, hem üzüntü hem korku.
Sıvı sızmış dediğin douglasta serbest sıvı diyorlar, rahmin dışında sıvı görülmesi yani o muhtemelen. Bu da dış gebelikte olabiliyormuş ama normalde de olabiliyormuş.
Ağrı var mı?
Değerlerin baya düşük iğne hemen etki eder çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim. Ben yurtdisinda yaşıyorum, Dr un söylediklerini eşim tercüme ettiği kadar anlayabiliyorum. Ağrı hiç yok,çok hafif kanamalı gidiyordu,hcg dusuk olduğu için başka Dr a gitmedim, burada çok zor zaten aylar sonraya sıra veriyorlar. Ben acilden giriş yaptığım için muayene imkanı oldu. Tuplerde ve karına sıvı sızmış sanırım kan oluyor oda öyle hatırlıyorum. Douglasta. Bir çok şeyi burada öğrendim gerçekten. Yoksa insan daha çok tedirgin oluyor. Kese 2 cm di. Başka türlü olsa kendi kendine düşmesini beklerdim ama biraz tehlikeli durum olduğu için, rahimde kese görülmediği için bende beklemek istemiyorum. Kese var ama tespit edilemiyor yeri, böyle durumlarda oluyormu acaba?
Yazdığın için çok teşekkür ederim İnsan böyle durumlarda hiçbirsey düşünemiyor
Değerin çok düşük canım bu değerde rahimde de olsa görülmez.
Benim bu açtığım konudaki gebelikte 2400e çıktı yine de görülemedi.
Bugün kemoterapi iğne yapıldı , akşama doğru bulantilar başladı. Sen iğne ile mi düşük yapmıştın? Başka yan etkileri oluyor mu acaba? Birde kaç günde düşer? Biraz kanama arttı az ama. Umarım bir an önce gider.. Uzun bi süreç gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?