Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm anne adayları :)ve anne olmak isteyen bayanlar benim bir sorum olucak öncelikle evleneli 1 yıl oldu ve artık çocuk istiyoruz her zaman aynı gün gelen adet düzenim vardı fakat bu ay 5 gün önce geldi ve 15 gündür feci bir şekilde bel ve kasık ağrılarım başlamıştı boğazıma düşkünleştim ama adetim gelince moralmen sıfır oldum hamilemiim deilmiim anlayamadım normalde adet kesilmesi oluyor ama bazı kadınlarda bu şekilde kanamalar gelebiliomuş aşırı derecede kasık ağrım sancılarla kanamam gelio az az ama ve belirttiğim gibi normal gününden 5 gün önce geldi bilgisi olan varmı sizce ne yapmalıyım?
selam arkadaşlar benim de size bir sorum var 2 gündür midem bulanıyor yorgunum bugünde az bir kanamam oldu adet olmama daha 15 gün var ama çok merak ediyorum sizcede hamile olabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim
ay canım yerleşme kanamasıı olabılır kan testı yaptır bence
olabiliyor! çok erken bi gebelikse eğer embriyo anne rahmine tutunurken kendine yer açıyor ve doku parçaları dökülmesi oluyor lekelenme tarzında ifade edilir... yada daha ileri bir gebelikse lekelenme görüldüğünde düşük tehlikesi var deniyor canım...
2 haftalık hamilelikte kese görünmezki o işte bi yanlşlk olmasın canımcanım benim kanamabir 3 ghnöncemi ne oldu iliskiden sonra geldi.su anda 2 haftalık evet hamileyim.ayın 5.de adet olmam gerekiodu olmadım.işte dün gittim doktora keseyi beli gördüm.yani adet imin gelmesine 3 4 gün varken galiba hamile kaldım