E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
vala canım şimdi bu sölediklerine bakılırsa hamişte olabilirsin.yerleşme esnasında geliyormuş ama 2 veya 3 gün gelirmi bilemem.benim iilişkiden sonra lekelenme tarzında açık renkli azcık gelmisti silmistim bitmisti.+enfeksiyonda kapmıs olabiilirsin enfeksiyon sadece yoğurt renginde gelmeyebiliyor.biz geçen sene termale gittik orda kaptım enfeksiyon adetim zift biçimindedi.bilemiyorum ama bak bence en azından 1 hafta bekle.biliyorum zor ama beklemekten baska bir altarnatifin yok geç yumurtlayabilir..ben yarından sonra veririm haber yarın izinliyim..bide belirtilerin normal bir hamiste olan belirtiler ama psikolojik olabiilir ama göğüslerindeki o beyaz sivilce seklinde bezecikler hamis belirtisi olabilir.benimde 10 gündür göğüslerim ağrıo o bezelerde çıktı.belki üstüne yatıyorumdur ondan olabilir.ara sıra kasıklarım ağrıyo.bide nedense canınız çekmesin de canım bi yemek istio...neyse adın sölemeyeyim hamiş arkadaslar asermesin:)
vala canım umarım hamisizdir.bende çok eksi yiorum..yarından sonra haber vereceğim.e al yap bi test daha.orda saat kaç ki su anda??hani sabah ilk idrarla yapılınca daha kesin sonuç verior ya ondan dedim:çok üzgünüm:
ben çıkıyorum canım yarından sonra burda görüsmek ümidiyle hosçakal...insallah hamişizdirrr
16 gün gecikmisti senin ne alemde??
canım yine fazla kendini kaptırma ama kiminin hemen geçmiyomus idrara düsün bak benim 16 gün geçmisti ve halaa silikti çizgi..ayy kıs hayırlısı hadi peki belirti olaarak neler var??
canım benim kanamam 3 hafta öncemi ne oldu iliskiden sonra geldi.su anda 2 haftalık evet hamileyim.ayın 5.de adet olmam gerekiodu olmadım.işte dün gittim doktora keseyi beli gördüm.yani adet imin gelmesine 3 4 gün varken galiba hamile kaldım
canım tamam iste ya yine bilemem ama hamis olabilirsin.daha yeni falan döllenmis olabilir.ya bide kesin olarak bu kanaman sennin nasıl dı?2 3 gün geldiğini sölüyosun ara ara ,,,,ara ara geldi aama nasıldı ped koyacak kadar fazlaysa hamis değilsindir...benim çok azdı böle ben dikkat etmesem görmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?