Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir de olmayabilir de. Zaten adet öncesi belirtiler ile gebelik belirtileri çok benzer. Gönlünüze göre olsun inşallaherken gebelik belirtisinde kasıkta ağrı olur mu batma hissi gibi birden ara ara
Olabilir de olmayabilir de. Zaten adet öncesi belirtiler ile gebelik belirtileri çok benzer. Gönlünüze göre olsun inşallah![]()
En son 19 martta yaptıysanız testi şuan bir test daha yapabilirsiniz. Varsa kesin çıkar. Negatifse de o lekeleri adet gibi kabul edebilirsiniz.Ceviz büyüklüğünde kahveli leke koyu
- Gün 14 martta
Başka gelmemiş.
2.Gün 15 martta
Pespembe ceviz büyüklüğünde yine , gün içinde kahve rengi almış ve azalmış , koyu kahve olmuş gün içinde dağınık koyu renkte kahve.
3.Gün 16 martta
Silik kahve yok gibi hiç olmamış o gün bir daha .
4.gün 17 Mart
Kahveli akıntılı sulu gibi bitmiş zaten o gün
18 de akıntı geldi bitmiş
Bugün ayın 28 i ben Nisan adetine doğru gidiyorum yani Yumurtalama zamanı şuan ama martta gebelik mi adet mi anlamadım ben test yaptım hemen ertesi günü 19 gibi negatifti bir daha yapmadım böyle olan durum yaşayan varmı
Sabah yapmasam mesela şuan da yapsam gece çıkar mı varsaEn son 19 martta yaptıysanız testi şuan bir test daha yapabilirsiniz. Varsa kesin çıkar. Negatifse de o lekeleri adet gibi kabul edebilirsiniz.
Varsa şuan çıkar diye düşünüyorum benSabah yapmasam mesela şuan da yapsam gece çıkar mı varsa
Çok akımtım var beyaz böyle ıslak değil ama ağrım da kramp gibi sanki karnımda çekilme var böyle biri çekip bırakıyor nedenVarsa şuan çıkar diye düşünüyorum ben
Yani bilemiyorum, kaç gün var adetinize?Çok akımtım var beyaz böyle ıslak değil ama ağrım da kramp gibi sanki karnımda çekilme var böyle biri çekip bırakıyor neden
Gebelikten de olabilir adetiniz yaklaştığı için de olabilir. Test yapmadan bilemeyiz. Hayırlısı hakkınızda inşallah2 gün kaldı ama kramp ağrım da var
Mide bulantısı olur mu pekiGebelikten de olabilir adetiniz yaklaştığı için de olabilir. Test yapmadan bilemeyiz. Hayırlısı hakkınızda inşallah
Batma hissi bulantı ağrı var kasıklarımdaMide bulantısı olur mu peki
Mide bulantısı olur mu peki
Batma hissi bulantı ağrı var kasıklarımdaMide bulantısı olur mu peki
Gebeyseniz betanız epey ilerlemiştir artık sabah yapmasanız bile çok net çıkarSabah yapmasam mesela şuan da yapsam gece çıkar mı varsa