• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mhrbnbttl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
erken gebelik belirtisinde kasıkta ağrı olur mu batma hissi gibi birden ara ara

erken gebelik belirtisinde kasıkta ağrı olur mu batma hissi gibi birden ara ara
Olabilir de olmayabilir de. Zaten adet öncesi belirtiler ile gebelik belirtileri çok benzer. Gönlünüze göre olsun inşallah🌸

Olabilir de olmayabilir de. Zaten adet öncesi belirtiler ile gebelik belirtileri çok benzer. Gönlünüze göre olsun inşallah🌸
  1. Gün 14 martta
Ceviz büyüklüğünde kahveli leke koyu

Başka gelmemiş.

2.Gün 15 martta

Pespembe ceviz büyüklüğünde yine , gün içinde kahve rengi almış ve azalmış , koyu kahve olmuş gün içinde dağınık koyu renkte kahve.

3.Gün 16 martta

Silik kahve yok gibi hiç olmamış o gün bir daha .

4.gün 17 Mart

Kahveli akıntılı sulu gibi bitmiş zaten o gün

18 de akıntı geldi bitmiş

Bugün ayın 28 i ben Nisan adetine doğru gidiyorum yani Yumurtalama zamanı şuan ama martta gebelik mi adet mi anlamadım ben test yaptım hemen ertesi günü 19 gibi negatifti bir daha yapmadım böyle olan durum yaşayan varmı

1. Gün 14 martta
Ceviz büyüklüğünde kahveli leke koyu

Başka gelmemiş.

2.Gün 15 martta

Pespembe ceviz büyüklüğünde yine , gün içinde kahve rengi almış ve azalmış , koyu kahve olmuş gün içinde dağınık koyu renkte kahve.

3.Gün 16 martta

Silik kahve yok gibi hiç olmamış o gün bir daha .

4.gün 17 Mart

Kahveli akıntılı sulu gibi bitmiş zaten o gün

18 de akıntı geldi bitmiş

Bugün ayın 28 i ben Nisan adetine doğru gidiyorum yani Yumurtalama zamanı şuan ama martta gebelik mi adet mi anlamadım ben test yaptım hemen ertesi günü 19 gibi negatifti bir daha yapmadım böyle olan durum yaşayan varmı
En son 19 martta yaptıysanız testi şuan bir test daha yapabilirsiniz. Varsa kesin çıkar. Negatifse de o lekeleri adet gibi kabul edebilirsiniz.

Çok akıntım var beyaz şeffaf neden acaba ve kaşık ağrım var batma yanma

En son 19 martta yaptıysanız testi şuan bir test daha yapabilirsiniz. Varsa kesin çıkar. Negatifse de o lekeleri adet gibi kabul edebilirsiniz.
Sabah yapmasam mesela şuan da yapsam gece çıkar mı varsa

Back
X