• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyz21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2024
61
8
1
27
Merhaba 4 aydır gebelık düşünüyorum ama olmuyor çok doktora gıttım herhangi bır sorunda yok regli 9 gün var erken gebelik testi yaptırdım sizce testte çok silik gölge gıbı ıkıncı cızgı varmı benmı öyle görüyorum.

Eklentiler

• IMG_5815.jpeg
    IMG_5815.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 208
Merhaba 4 aydır gebelık düşünüyorum ama olmuyor çok doktora gıttım herhangi bır sorunda yok regli 9 gün var erken gebelik testi yaptırdım sizce testte çok silik gölge gıbı ıkıncı cızgı varmı benmı öyle görüyorum.
Evet var bende görüyorum yarın ilk idrarla tekrarlayın inşallah hamilesinzdr 😍

Ay inşallah duymak ıstedıgim seylerı söylüyorsunuz ☺️çok sağolun ☺️

Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım

Merhaba sonucunuz ne oldu bende aynı durumdayım
Merhaba bu testı yaptığımın ertesi günü bır test daha yaptım Bırsey çıkmadı aynı gün önceden aldığım bir doktor randevusu vardı ona gıttım doktor sadece yumurtalığın catlamıs dedi suan için herhangi bır gebelık yok reglimi bekliyorum 😞

Adete 9 kala zaten çıkmaz ki yeni yumurtlama zamanında olmalısınız. İnşallah adetiniz geçer de bebişli test atarsınız buraya 🩷

Merhaba bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 16sı. Ovulasyon testiyle de takip yapmıştım yumurtam 4ünde çatlamıştı acaba erken mi yaptım ki pozitife döner mi moralim çok bozuldu 😢

Merhaba bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 16sı. Ovulasyon testiyle de takip yapmıştım yumurtam 4ünde çatlamıştı acaba erken mi yaptım ki pozitife döner mi moralim çok bozuldu 😢
Merhaba benimde ocağın 3 de korunmasız ılıskım oldum ayın 5 de doktor randevum vardır gıttım alttan muayene etti herhangi sorun yok hatta sağ yumurtan catlamıs dedi ve reglime 3 gün kala ocağın 10 da erken gebelık testi yaptım sılık cızgı çıktı sonra kan aynı gün kan verdım 16,82 çıktı 2 gün sonra bir daha kan ver dediler ocağın 12 de bır daha kan verdım degerım 105,9 çıktı normalde ayın 14 regli olmam lazımdı ama erken döllenme oldu galiba heralde suan hamıleyım

Merhaba benimde ocağın 3 de korunmasız ılıskım oldum ayın 5 de doktor randevum vardır gıttım alttan muayene etti herhangi sorun yok hatta sağ yumurtan catlamıs dedi ve reglime 3 gün kala ocağın 10 da erken gebelık testi yaptım sılık cızgı çıktı sonra kan aynı gün kan verdım 16,82 çıktı 2 gün sonra bir daha kan ver dediler ocağın 12 de bır daha kan verdım degerım 105,9 çıktı normalde ayın 14 regli olmam lazımdı ama erken döllenme oldu galiba heralde suan hamıleyım

tebrik ederim darısı başımıza diyelim 🥰 erken gebelik testinde sizin çıkmış benim de olsa çıkardı demekki. Önümüzdeki aylara bakıcaz artık

Back