Nesssllliii

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2021
83
29
8
25
Hanimlar merhaba benim adet günüm 3 gün geçti ve son adetimden itibaren hesapladigimda bugün tam 35. Gün sizce erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz

Hanimlar merhaba benim adet günüm 3 gün geçti ve son adetimden itibaren hesapladigimda bugün tam 35. Gün sizce erken gebelik testi yapsam sonuç verir mi ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz
Tabiki belli olur. İlk idrarla yapmanıza daha doğru sonuç verir

Dün gidip kan verdim.bu sefer çok umitlenmistim.sonra doktorun yanına girdim ve gebelik yok dedi tabi ben ağlamaktan beter oldum.Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin yani çok zor bı durum ve ben her ay bunu yaşıyorum.Regl de oldum zaten bugünkısmet biz yine Rabbimden ümidimizi kesmiyoruz.

12 gün geçmiş ben şimdi yazılarınız okudum. Cok üzüldüm, Sizi çok iyi anlıyorum Allah büyüktür umudumuzu kesmeyelim Inşallah bizde kafayı yemeden anne oluruz da böyle acaba hamilemiyim diyil bebeğim diş çıkarıyor diye konular açarız bende 3 senelik evliyim RABBIM hepimizi hayırlı evlatlarla müjdelesin İNŞALLAH

İnsalalh canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…