Erken gebelik ve ilac :((

cileklisut

Guru
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
43
5
296
Diğer
Merhaba arkadaslar,
Nerdeyse 2 seneden sonra tam da vazgecmisken hamile kaldigimi ogrendim. Adet oldugumda asilamaya baslayacaktik fakat bi mucize oldu, 6 gundur adet olmadim ve sonunda 2 cizgiyi gordum. Henuz kan testine gitmedim. Benim sorum adet olacagimi bekledigim gun, hamile olmayi kesinle beklemedigimden agrim baslayinca dicloflam agri kesici aldim. gebelik kategorisi c-d yaziyor. Hamile oldugunu bilmeden yanlislikla ilac kullanan var mi benim gibi, kotu bir etkisi olur mu? 2 yil boyunca adet olmadan asla ilac kullanmadim, kullandigim tek sefer de boyle oldu, cok uzuldum... Tesekkur ederim simdiden

Sen dr ne yine danis canim ama ayni sey benimde basima geldi doktorum ilk haftalar bisey olmaz gunun gecip kebelik kesinlesene Kadar bi zarari olmaz dedi.Belki biraz rahatlarsin Allah kucagina almayi nasip etsin:nazar:

ben doktordan duyduğum şeyi söyleyeyim çok ağır ilaçlar değilse bebeğin 40 günlük olana kadar zarar vermiyormuş.

hayırlı olsun rabbim meleğinizi kucağınıza almayıda nasip eylesin

Ben hamile olduğumu öğrenene kadar 2 kutu kadar ağrı kesici içmiştim . Abartı değil 2 şer 2 şer hem de; başım çok ağrıyordu çünkü . Hatta hamile olma ihtimalimi hiç düşünmediğim için 10 gün üstüne yaptırmıştım gebelik testini. Hamile olduğumu öğrendiğimde ağlayarak doktorumu aramıştım. O da gülerek korkma bir şey olmaz dedi. O zaman rahatlamıştım..
Allaha şükürler olsun ki bir şey olmadı oğluma.
Sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alman dileğiyle..

Back
X