• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testm negatif ama belirtilerim devam ediyor

kuzum şöyle düşün yumurtladığın gün üzerinden hesaplarsan 36 saat kalabiliyor ama tek değil çift yumurtlamış da olabilirsin farklı bi günde bilmeden sperm de vücutta 72 saat yaşadığı için senin beklediğin değilde beklemediğin gün de döllenmiş olabilir. Allahın takdiri nasıl olur bilmem ama nasip edecekse önünde hiçbirşey durmuyor :)

benim aklımda bile yoktu. denediimm negatif çıktı dedim ovülasyon testi sipariş ettim kullanırken bu ayda olmadı kaçırdım yumurtlamayı dedim sonraki ay içinde ov. testi siapriş ettim hepsi elimde patlayıverdi :)

baştan bahsedeyim 4 10 kasım regldim
11 - 17 kasım arasında birliktelik yaşandı 4 defa ayrı günler 2 gün arayla
18 nde eşim şehir dışına gitti işi dolayısı ile.
Gebelik testi yaptım 20 snde negatif çıktı yoktur dedim.
Bu arada ov. testi sipariş etmiştim daha önce onları yapmaya başladım ve önümüzdeki aya yetsin diye yeniden sipairş geçtim
27 snda eşim döndü . O hafta da 3 kere birliktelik oldu.
Sonraki hafta da 3 kere birliktelik oldu.
Hepsi korunmasız .. yumurtlama takibi yapıyorum hepsi silik 2 . çizgi veriyor . Yumurtlamamı kaçırdım anlayacağın aralık ayına artık diye hazırlık yaptım. O süreçde de yinede deneyelim dedik.
Gelelim 3 aralık
ve sonrasında
sende yaşanan kasıkta batma çekme dışında belimde ağrı geğirme yaşadım
Yüzüm aşırı sivilce attı.
Hayatımda hiç o kadar sivilce yaşamadım ergenlikte bile kulaklarım boynum sivilce attı düşün
Gelelim 9 aralık pazartesi ov. yaptım yumurtlama gibi çift çizgi gördüm. birliktelik olabilir diye konuştuk eşimle
Akşamında tekrar 2. testi yaptım pespembe dağıldı test.
Bende forumda hamilelerde böyle olduğunu yada aşırı kırmızı 2. çizgi olduğunu okumuştum.
Gebelik testi yaptık çift çizgiyi görünce 10 aralık salı sabah bhcg verdim 46 çıktı 12. aralık perşembe tekrar verdim 129 çıktı. 12 gün sonra da keseyi göreceğiz inşallah :)

Bu arada ov. testi sipariş etmiştim daha önce onları yapmaya başladım ve önümüzdeki aya yetsin diye yeniden sipairş geçtim
Hepsi korunmasız .. yumurtlama takibi yapıyorum hepsi silik 2 . çizgi veriyor . Yumurtlamamı kaçırdım anlayacağın aralık ayına artık diye hazırlık yaptım. O süreçde de yinede deneyelim dedik.
Gelelim 3 aralık
ve sonrasında
Hayatımda hiç o kadar sivilce yaşamadım ergenlikte bile kulaklarım boynum sivilce attı düşün
Gelelim 9 aralık pazartesi ov. yaptım yumurtlama gibi çift çizgi gördüm. birliktelik olabilir diye konuştuk eşimle
Bende forumda hamilelerde böyle olduğunu yada aşırı kırmızı 2. çizgi olduğunu okumuştum.
Gebelik testi yaptık çift çizgiyi görünce 10 aralık salı sabah bhcg verdim 46 çıktı 12. aralık perşembe tekrar verdim 129 çıktı. 12 gün sonra da keseyi göreceğiz inşallah :)
Yaaaa ne güzel benm yumurtlama günümde olduysa olmuştur canım çünkü sonra birlikte olamadım benm daha ilk denemem olursa da olmazsa da rabbimin takdiri, senin Adına çok sevindim rabbim sağlıkla shhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ,eğer bu ay olmazsa ben de senin dediğin yumurtlama geçti deyip düşünmicem:)

Gelelim 3 aralık
ve sonrasında

adetim bi gün gecikti idrar testim böyle çıkınca kan verdim 36 çıktı , biraz düşük dedler inşallah y

Eklentiler

• 10277C12-1821-422B-85C9-1CF22D5EC675.jpeg
    10277C12-1821-422B-85C9-1CF22D5EC675.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah değerim yükselir 🤲🏻 Bata bi gün kala yaptım test çok çok silik belli belirsizdi

adetim bi gün gecikti idrar testim böyle çıkınca kan verdim 36 çıktı , biraz düşük dedler inşallah y
Normal kuzum benimde bata 4 gun kala silik çıktı senin ki gibi ertesi gün kanda 46ydi 2 gun Sonra 129 bakalim dün test verdim tekrar yarın çıkarsa sonuç eklerim buraya 1000 i geçmiş olmasını bekliyoruz 😊

Normal kuzum benimde bata 4 gun kala silik çıktı senin ki gibi ertesi gün kanda 46ydi 2 gun Sonra 129 bakalim dün test verdim tekrar yarın çıkarsa sonuç eklerim buraya 1000 i geçmiş olmasını bekliyoruz 😊
Ayy hadi inşallah 1000 i geçmiştir canm senn de adet gecikmen 1 günken mi 46 çıktı canm orayı anlayamadım

Back