• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testlerime bakarmısınızzzz

Nefasett

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2021
344
200
53
Kızlar bata 10 gün kala testleri yapmaya başladım cuma günü kan testi verdim ama sonuçları yarın alıcam bu markayı kullanan var mı ne düşünüyorsunuz bilir kişi beni aydınlatsın 10 dkda çıkan çizgi bunlar ama prodoctor marka hayalet çizgi çıkarıyormuş ilk 10 dk da çıktı ama sizce kuruma çizgisi de olabilir mi bata 10 gün kala böyle çıkar mı ve kan testinde belli olur mu bu durumu yaşayan ya da bilir kişiler beni aydınlatabilir mi

Eklentiler

• 4F189D08-7919-4F4A-BF39-757DB31FE432.jpeg
    4F189D08-7919-4F4A-BF39-757DB31FE432.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 171
En son yaptığında hafif koyulaşma var görünüyor en doğru karar kan testi tabiki bu erken gebelikler yanıltıyor insanları keşke bu kadar erken yapmasanız

Silik çizgi görünüyor canm. İnşallah hamilesindir. Arkadaşın dediği gibi yanılmalar çok oluyor kanla kesinleşmiş olur. Gönlünden geçen olur inşallah. Yumurtlama tarihini biliyor muydun

En son yaptığında hafif koyulaşma var görünüyor en doğru karar kan testi tabiki bu erken gebelikler yanıltıyor insanları keşke bu kadar erken yapmasanız
Tabi ki ama işte insanoğlu, merak ve istek duygumuz çok ağır basıyor. Peki kan testinde 10 gün önceden çıkma ihtimali var mı sizce

Silik çizgi görünüyor canm. İnşallah hamilesindir. Arkadaşın dediği gibi yanılmalar çok oluyor kanla kesinleşmiş olur. Gönlünden geçen olur inşallah. Yumurtlama tarihini biliyor muydun
Malesef bilmiyorum takip etmeyi de bilmiyorum eğer sonuç pozitif değilse bir daha ki ay onu yapmayı deneyeceğim

Tabi ki ama işte insanoğlu, merak ve istek duygumuz çok ağır basıyor. Peki kan testinde 10 gün önceden çıkma ihtimali var mı sizce
Aslında 10 gün önceden çok zor. Yumurtlama tarihinden 10 gun geçtiyse çıkabilir elbette

Malesef bilmiyorum takip etmeyi de bilmiyorum eğer sonuç pozitif değilse bir daha ki ay onu yapmayı deneyeceğim
Aynen canm geçen ayda da silik var cnku. O yüzden ovulasyon testi dene yumurtlamadan 14 gun sonra normal test yap. Erken gebelikler nedense güvenli olmuyor

Back