- 18 Ağustos 2022
- 980
- 175
- 33
- 23
- Konu Sahibi samsunlu5555
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de bu şekilde silik çıkmıştı ama giderek koyulaşma olmuştu sanırım bu aritmedin testler çok güvenilir değil. En doğrusu kan vermek olacaktırKızlar dün awox marka gebelik testi yaptım silik çıktı büğün ARTIMED le tekrarladım böyle çıktı koyu çıkması gerekmez mi bakar mısınız çok moralim bozuk
İnşallah teşekkür ederim
Valla çizgi var işte silik milik. Moral bozacağın bişey yok. Kan verirsen sonucun daha net olur. Bende silik çizgi görüp kan vermiştim.Kızlar dün awox marka gebelik testi yaptım silik çıktı büğün ARTIMED le tekrarladım böyle çıktı koyu çıkması gerekmez mi bakar mısınız çok moralim bozuk
Silik görmede sorun yok sadece daha koyu çıkması gerekirdi onu demek istedim canımValla çizgi var işte silik milik. Moral bozacağın bişey yok. Kan verirsen sonucun daha net olur. Bende silik çizgi görüp kan vermiştim.
Canım öyle bir kural mı varSilik görmede sorun yok sadece daha koyu çıkması gerekirdi onu demek istedim canım
Hemşerim hayırlı olur inşallah kan testi ile kesinlestir testler bazen yalancı olabiliyor benim başıma çok geldiŞimdide böyle
Hamilesin hayırlı olsun, boşuna sıkma canınıŞimdide böyle
İnşallah öyledir Allah razı olsunHamilesin hayırlı olsun, boşuna sıkma canını
Testin pembe çıkmış var diye düşünüyorum Allah nasip etsin inşallahİnşallah öyledir Allah razı olsun