- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi elmalxix turta
Rica ederim canım tabi ki anlıyorum seni çünkü insan gerçekten istiyor aklı hep orda kaliyo inşallah sen hayaline kavusursun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım tabi ki anlıyorum seni çünkü insan gerçekten istiyor aklı hep orda kaliyo inşallah sen hayaline kavusursun canim
kızlar kan testi sonucum çıktı. 758.4
Doktora öğleden sonra gideceğim saatler geçmiyor
Meltem1622 teşekkür ederim :)
Ecemseher sana da çok teşekkür ederim mesajın beni rahatlatmştı. Öğleden sonra kesin sonucu paylaşırım
2.cizgi cok silik. Hamile olma ihtimalim nedir?
Ben de adetime 4 gün kala, bu sabah yani, erken gebelik testi yaptım ve negatif. Yanılma payı olabilir mi diye hiç sormuyorum, çünkü adet sancılarım başladı.Arkadaşlar bu ERKEN GEBELİK TESTLERİNE GÜVENMEYİN adetten 2 gün önce yaptım koskoca tek çizgi bir üzüldüm bir ağladım sormayın ama adetime 7 gün kala ovulasyon testi yapmıştım yumurtlama geçmesine rağmen 1 dk da kopkoyu 2.çizgi çıktı çok ümitlenmiştim hamileyim diye erken gebelik testinde negatif çıkınca harap oldum.tek çarem adet günümün geçmesini beklemekte bugün adetimin 2.günü ve hala test yapmadım çünkü eminim hamileyim:))çünkü adetim hiçbir zaman geçmezdi daha öncede 2 kere hamile kaldığım için biliyorum %99 gebeyim folik asitmi alıyorum ve 6.hafta dolana kadar doktora gitmeyecem