Ben yaşamadım ama 2-3 gün sonra çıkar diye okumuştum. İsterseniz yarın direkt kan verip rahatlayın :)Üzerine görme den ne kadar süre sonra test pozitif çıkar? Yok mu hiç yaşayan acaba
Yurtdışında yaşıyorum, burda idrarda pozitif olmadan almıyorlar. 6 sinda kanamam oldu ve hala negatifBen yaşamadım ama 2-3 gün sonra çıkar diye okumuştum. İsterseniz yarın direkt kan verip rahatlayın :)
Regal oldunuz mu gecikmeden 10 gün sonra demişti benim doktorumCevap yok mu ?
BENDE 6 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM AMA 6 AY BEKLEMENİZ LAZIM 3 AYDA DOKTOR KALABİLİRSİNİZ DİYOR AMA BU İĞNENİN ETKİSİ BÜYÜK ANCA 3 AYDA ATILIYOR BEKLEYN BENCE AYNI ŞEYİ YAŞAMAMK İÇİNMerhaba , 2 ay önce dış gebelik geçirdim .metotreksat vuruldum 1 doz ve zor süreçleri geride bıraktım. Bu ay rahim filmi çektirdim, tüplerde tıkanıklık ya da bir sıkıntı gozukmuyor. Bu ay üzerine görme diye adlandırılan bir kanama yaşadım regliden 3 gün önce-1 gün süren. ilk gebelikte de yasamistim, (gene normal Regl tarihinden 2-3 gün önce). Erken gebelik testleri den aldım ama negatif. Günde 2-3 test yapar oldum. Bugün asil Regl günüm. Hamileysem eğer erkenden tespit edip kan değerlerine hızlı bir şekilde başlamak istiyorum tekrar dış gebelik var mı yok mu bilmek adına, sizce bu erken testler güvenilir mi? Kendimi hamile gibi hissediyorum, gerçek Regl tarihinden sonra kaç gün beklemeliyim sizce? Cevap yazarsanız çok sevinirim .
Bende iğneden 3 ay sonra hamile kaldım 4 aylıktı ve 2 hafta önce kaybettim böbreklerinin oluşmaması sebebiyle o zamanki doktorum 2 ay korun demişti o kadar pişmanım ki araştırmadığımaBENDE 6 AY ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM AMA 6 AY BEKLEMENİZ LAZIM 3 AYDA DOKTOR KALABİLİRSİNİZ DİYOR AMA BU İĞNENİN ETKİSİ BÜYÜK ANCA 3 AYDA ATILIYOR BEKLEYN BENCE AYNI ŞEYİ YAŞAMAMK İÇİN
canım benm üzülme RABBİM sağlıkla tekrar nasip etsin ...Bende iğneden 3 ay sonra hamile kaldım 4 aylıktı ve 2 hafta önce kaybettim böbreklerinin oluşmaması sebebiyle o zamanki doktorum 2 ay korun demişti o kadar pişmanım ki araştırmadığıma
Amin herkese inşallahcanım benm üzülme RABBİM sağlıkla tekrar nasip etsin ...