Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testleri
- Konu Sahibi SelennHos
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebeliktesti #test gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Ay ben dayanamadım 14 gün önce yaptım erken gebelik testini, silik çizgi çıktı, kan testide verdim bugün, 0.0 çıktı malesefArkadaşlar selamlar. Erken gebelik testlerini illa adet döneminden önce mi kullanmamız gerekiyor? Adet döneminin yaklaşık 6 ve 7.günlerinde yapabilir miyiz? Sonucu etkiler mi yani normal bir gebelik testi olarak da kullanabilir miyiz?
Eklentiler
Adetten 14 gün once test yapılır mı hiç şuan büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin nasıl testte çıksın???Ay ben dayanamadım 14 gün önce yaptım erken gebelik testini, silik çizgi çıktı, kan testide verdim bugün, 0.0 çıktı malesef
- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Ya bellimi olur, umut işteeşim uzman olduğu için, pazar günü suriyeye yolladım, bebeğimizin olmasını çok istiyoruz belki vardır diye umutlandım o yüzden yaptım testi erkendenAdetten 14 gün once test yapılır mı hiç şuan büyük ihtimal yumurtlama dönemindesin nasıl testte çıksın???
Umut her zaman vardır ama bu kadar erken yapıp negatif gördükçe insanın morali bozulur en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah ama sana tavsiyem bu kadar erken yapsan da çıkmazYa bellimi olur, umut işteeşim uzman olduğu için, pazar günü suriyeye yolladım, bebeğimizin olmasını çok istiyoruz belki vardır diye umutlandım o yüzden yaptım testi erkenden
- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Yeni evli sayılırız, 7 eylülde evlendik 8 eylülde eşim suriyeye gitti, evlendikten sonra ilk izne geldi gitti, kafaya takma diyor eşim ama elimde değil işteadetimi bekleyeceğim artıkUmut her zaman vardır ama bu kadar erken yapıp negatif gördükçe insanın morali bozulur en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah ama sana tavsiyem bu kadar erken yapsan da çıkmaz
Bizde ilk evlendigimizden beri istiyorduk 1.5 senelik evliyim yeni nasip oldu çok kafama taktım pko varmış bende o yüzdenmiş.. Ama birçok pkolular bile kısa zamanda hamile kalıyor belkide ben çok düşündüğüm stres yaptığım için geç olduYeni evli sayılırız, 7 eylülde evlendik 8 eylülde eşim suriyeye gitti, evlendikten sonra ilk izne geldi gitti, kafaya takma diyor eşim ama elimde değil işteadetimi bekleyeceğim artık
- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
Sizin yumurtlmadan sonra belirtiler oldumu nalet pcos bende de var düşünmemek elde değil bu ay yoksa kesin rahim filmi çektiriyorumBizde ilk evlendigimizden beri istiyorduk 1.5 senelik evliyim yeni nasip oldu çok kafama taktım pko varmış bende o yüzdenmiş.. Ama birçok pkolular bile kısa zamanda hamile kalıyor belkide ben çok düşündüğüm stres yaptığım için geç oldu
Yinede lanet pkos deme rabbimden geldi bu dert ya daha kotu bir hastalik olsaydi buna da şükür Yumurtlama haricinde de benim hergun akintim mutlaka olur bu da pko yüzünden. Adetime 1 hafta kalaydı sanırım 2 gün uzayan akıntı gelmişti beyaz şeffaftı önemsemedim bu ay rahattım zaten sanırım o zaman olmuş bizim bebek zaten doktor geç döllenme olmuş demiştiSizin yumurtlmadan sonra belirtiler oldumu nalet pcos bende de var düşünmemek elde değil bu ay yoksa kesin rahim filmi çektiriyorum
- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
Bıktırdı artık gerçekten psikoljkmen çöktürdüYinede lanet pkos deme rabbimden geldi bu dert ya daha kotu bir hastalik olsaydi buna da şükür Yumurtlama haricinde de benim hergun akintim mutlaka olur bu da pko yüzünden. Adetime 1 hafta kalaydı sanırım 2 gün uzayan akıntı gelmişti beyaz şeffaftı önemsemedim bu ay rahattım zaten sanırım o zaman olmuş bizim bebek zaten doktor geç döllenme olmuş demişti
Inanın bende öyleydim psikolojim alt-üst olmuştu ama sonra Rabbim mucize gönderdi şimdi unuttum her şeyi seninde öyle olacak eminim dua etmekten vazgeçmeBıktırdı artık gerçekten psikoljkmen çöktürdü
- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
Teşekkür ederim inşallahInanın bende öyleydim psikolojim alt-üst olmuştu ama sonra Rabbim mucize gönderdi şimdi unuttum her şeyi seninde öyle olacak eminim dua etmekten vazgeçme
- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
Yeni evli sayılırız, 7 eylülde evlendik 8 eylülde eşim suriyeye gitti, evlendikten sonra ilk izne geldi gitti, kafaya takma diyor eşim ama elimde değil işteadetimi bekleyeceğim artıkUmut her zaman vardır ama bu kadar erken yapıp negatif gördükçe insanın morali bozulur en kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah ama sana tavsiyem bu kadar erken yapsan da çıkmaz
Ay bende çok stres yapıyorum acayip araştırıyorum, hevesleniyorum ama sonra kırılıyor tüm hevesim, rabbim tüm isteyenlere versin inşallahBizde ilk evlendigimizden beri istiyorduk 1.5 senelik evliyim yeni nasip oldu çok kafama taktım pko varmış bende o yüzdenmiş.. Ama birçok pkolular bile kısa zamanda hamile kalıyor belkide ben çok düşündüğüm stres yaptığım için geç oldu
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Canlar merhaba, benim bugun yumurtlamadan sonraki 12.günüm. Adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı :) güldüğüme bakmayın cok aşırı üzüldüm. Artık sinirimden bile gülüyorum.. şuan adetime 3 gün var. Bugun şeffaf uzayan yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Bat 9 mart. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama geçen aylarda da olmuştu o yüzden çok takılmıyorum. Sadece adetime 3 gün kala böyle yumurta akına benzer şeffaf uzayan bir akıntım hiç olmamıştı şaşırdım. Genelde yumurtlama günümde olurdu. Ee adetime de 3 gün var bu neyin nesi anlamadım. Bu acaba bir adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi. Gerçi umudum suanda yok ta.. işte insan yerinde duramıyor en ufak belirtiyi bu saatlere kadar araştırıyor. Adetine yakın böyle yaşayıpta hamile kalanınız oldu mu acaba bu arada bugun sadece 1 kez oldu birdaha gelmedi o akıntı
Canlar merhaba, benim bugun yumurtlamadan sonraki 12.günüm. Adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı :) güldüğüme bakmayın cok aşırı üzüldüm. Artık 6
Buyuk ihtimal gec yumurtlama olmus olabilir ama benim bildigim yumurta akina benziuen ve uzayan bi akintiysa yumirtlama belirtisiCanlar merhaba, benim bugun yumurtlamadan sonraki 12.günüm. Adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı :) güldüğüme bakmayın cok aşırı üzüldüm. Artık sinirimden bile gülüyorum.. şuan adetime 3 gün var. Bugun şeffaf uzayan yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Bat 9 mart. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama geçen aylarda da olmuştu o yüzden çok takılmıyorum. Sadece adetime 3 gün kala böyle yumurta akına benzer şeffaf uzayan bir akıntım hiç olmamıştı şaşırdım. Genelde yumurtlama günümde olurdu. Ee adetime de 3 gün var bu neyin nesi anlamadım. Bu acaba bir adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi. Gerçi umudum suanda yok ta.. işte insan yerinde duramıyor en ufak belirtiyi bu saatlere kadar araştırıyor. Adetine yakın böyle yaşayıpta hamile kalanınız oldu mu acaba bu arada bugun sadece 1 kez oldu birdaha gelmedi o akıntı
sinirimden bile gülüyorum.. şuan adetime 3 gün var. Bugun şeffaf uzayan yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Bat 9 mart. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama geçen aylarda da olmuştu o yüzden çok takılmıyorum. Sadece adetime 3 gün kala böyle yumurta akına benzer şeffaf uzayan bir akıntım hiç olmamıştı şaşırdım. Genelde yumurtlama günümde olurdu. Ee adetime de 3 gün var bu neyin nesi anlamadım. Bu acaba bir adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi. Gerçi umudum suanda yok ta.. işte insan yerinde duramıyor en ufak belirtiyi bu saatlere kadar araştırıyor. Adetine yakın böyle yaşayıpta hamile kalanınız oldu mu acaba bu arada bugun sadece 1 kez oldu birdaha gelmedi o akıntı
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Ben 14.günümde yumurtladım 15.günümde çatladı. birdaha yumurtlamadım.. adete 3 gün kaldı sabıııırrr yani bakalım nolcak yine kırmızıları görmek istemiyorum ama nasipBuyuk ihtimal gec yumurtlama olmus olabilir ama benim bildigim yumurta akina benziuen ve uzayan bi akintiysa yumirtlama belirtisi
- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
Merhaba! Regl oldunuzmu acabaCanlar merhaba, benim bugun yumurtlamadan sonraki 12.günüm. Adetime 5 gün kala normal gebelik testi yaptım tertemiz bir negatif çıktı :) güldüğüme bakmayın cok aşırı üzüldüm. Artık sinirimden bile gülüyorum.. şuan adetime 3 gün var. Bugun şeffaf uzayan yumurta akına benzer bir akıntı geldi benden. Bat 9 mart. Ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama geçen aylarda da olmuştu o yüzden çok takılmıyorum. Sadece adetime 3 gün kala böyle yumurta akına benzer şeffaf uzayan bir akıntım hiç olmamıştı şaşırdım. Genelde yumurtlama günümde olurdu. Ee adetime de 3 gün var bu neyin nesi anlamadım. Bu acaba bir adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi. Gerçi umudum suanda yok ta.. işte insan yerinde duramıyor en ufak belirtiyi bu saatlere kadar araştırıyor. Adetine yakın böyle yaşayıpta hamile kalanınız oldu mu acaba bu arada bugun sadece 1 kez oldu birdaha gelmedi o akıntı
- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
Yarın bat. Bugun kaset test yaptım negatifMerhaba! Regl oldunuzmu acaba