Aminnn cumlemizin insallah.Bu mübarek kandil günü rabbim hepimizin sesini duysun bizler gibi cocuk sahibi olmayı çok isteyen herkese sağlık sıhhatli vatana milletine anasına babasına ve bu dunyamiza ahiretimize hayırlarla eşlik edecek evlatlar nasip etsinSiz de stresten dolayı anne olamayanlardansıniz. En olmaz durumlarda bile Allah nasip ettiyse oluyor. Tüp bebek denemeleri basarısız olup kendi haline bıraktığında o kadar çok gebe kalan var ki.Bu nasıl sağlanır ben de bilmiyorum maalesef. Ama önce bu sağlanmalı. Bu kadar erken yapmamalısınız hiç bir zaman test belki tekrar yumurtlarsınız ve o tutar ümidi kırmamak morali bozmamak lazım. Allah yüreğinize ferahlık versin.
Amin aminAminnn cumlemizin insallah.Bu mübarek kandil günü rabbim hepimizin sesini duysun bizler gibi cocuk sahibi olmayı çok isteyen herkese sağlık sıhhatli vatana milletine anasına babasına ve bu dunyamiza ahiretimize hayırlarla eşlik edecek evlatlar nasip etsin
Testte ilişki sonrası 5.gün ultra erken gebelik testi dediği için yapmıştım. Reglim her ay bir önceki reglime göre 2 3 gün önce olur yani 15 martta regli oldum şimdi ise 12 13 nisan gibi olacak gibiyim.7. Günde gebelik oluşmuş olsa bile idrara hcg hormonu geçmiş midir ki? Bence erken olmuş testiniz. Bir de genelde yumurta çatladıktan sonra 14. Gün beklenen adet günü olur adetinize 5 değil 7 gün olması lazım bence ama
Yumurtlamadan 7 gün sonra negatif olması çok normal benim 8 gün sonra kanda bile negatif çıkmıştı. 10 gün sonra idrarda pozitifi gördüm. 8 gün sonraki kan değerinde en ufak oynama bile yoktu 0.100 çıkmıştı 3 gün sonra 30 çıktı. Bi kaç gün daha bekle.Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım.Yaşadıklarıma şöyle başlamak istiyorum.6 yıllık evliyim evliligimin 1.yılı içerisinde doğaldan hamile kaldım 12.haftada kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Bende vajinal septum yani( rahmi ortadan ikiye bölen bir perde) vardı bunun icin 2 kere histeroskopi oldum 2015 sonu ve 2016 yılının başında. Daha sonra evliliğimde cok ciddî sorunlar yaşadığım için cocuk olayini kapattık. 2017 yılının ortalarında 2 kere yumurta catlatma ve 1 aşılama tedavisi yaptirdim ve hüsranla sonuçlandı. Hadi psikolojik olarak rahatlayalım biraz akışına bırakalım dedik sonrasında kayınvalidemin yönlendirmesiyle başka bir özel hastaneye gittik herşeyimiz cok normal esimdede bendede sıkıntı yok. Dr benden hsg istedi (ilaçlı ultrason istedi) çektirdim. Sonuç sol tüpüme giden rahim duvarımın yapışık olduğunun tespitini koydu istersen dogaldan olmasini bekleyin isterseniz tüp bebek tedavisine başlanabilir bu yapışıklık tedaviye engel değil dedi. Biz tedaviye başladık 4 tane 5.gün embriyosu oluştu 1 tanesi 1.transferde 2 taneside 2.transferde yapıldı sonuç yine hüsran. Ara verdik bu sefer başka 2 tane dr.a gittim ikiside bana bu yapışıklık olduğu sürece doğaldan ve tedavi ile hamile kalamayacağımı söyledi. Hadi 3. Hisreskopi ameliyatinida oldum. Ameliyat sonrası bu 2.ayım adetimin 16.gününde yumurtlamam oldu ve o günü değerlendirdik. Bugün ilişki sonrası 7.gün ve reglime 5 gün var laboquick 'in erken gebelik testini yaptim negatif çıktı. Sizce bu teste güvenmelimiyim. Her ay test yapip negatifi gördükçe ağlamaktan içim dışıma çıkıyor.
Bende her ay umut fakirin ekmeğidir deyip test yapiyorum işteİlişkiden 5 gün sonra yazıyo da mantıken o yumurta döllenecek rahime inecek rahime yerleşecek kana beta hcg salmaya başlayacak o kanda 5 ve üzeri olacak da idrara geçecek bu da 5 günde olmaz ki 6-10 gün arası döllenme tamamlanır derler bilemedim ben de ama yine de erken yaptığınızı iddaa ediyorum umutlandırmak gibi olmasın da ☺
DogruYumurtlamadan 7 gün sonra negatif olması çok normal benim 8 gün sonra kanda bile negatif çıkmıştı. 10 gün sonra idrarda pozitifi gördüm. 8 gün sonraki kan değerinde en ufak oynama bile yoktu 0.100 çıkmıştı 3 gün sonra 30 çıktı. Bi kaç gün daha bekle.
Umutlanmadan regli günümü bekleyeceğim teşekkür ederimYumurtlamadan 7 gün sonra negatif olması çok normal benim 8 gün sonra kanda bile negatif çıkmıştı. 10 gün sonra idrarda pozitifi gördüm. 8 gün sonraki kan değerinde en ufak oynama bile yoktu 0.100 çıkmıştı 3 gün sonra 30 çıktı. Bi kaç gün daha bekle.
Daha önce 2 kere yumurta catlatma 1 kere aşılama 2 kere tüp bebek tedavisi gören biri olarak şunu söyleyebilirim ki ne yazıkki kullanılan ilaçlar regli dönemini 1 hafta 10 gün kadar geciktirebiliyorBen de aşılama oldum ve bügün 11. Günüm . test yaptım şu 4 gün önce gösterenlerden . negatif. Kan vermedim ama çok üzüldüm . acaba test yalan söyler mi hiç adet olmadım .2 gün geçti ve ilaç adeti geciktirebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?