- 19 Haziran 2024
- 38
- 4
- 27
-
- Konu Sahibi nazeninn2131
Benimde böyle oldu şuan regli oldum hatta yine test yaptım yine çift çıktı az sürerse kan vermeye gidicemya arkadaşlar benim iki erken gebelik testim pozitif ince bir çizgi de olsa Yani çıktı hemde ikisi de anında belirdi ama kan testi verdim hemen aynı gün negatif niye sizce ya veya hiç böyle olup sonradan hamile çıkan kimse oldu mu
Ya çok sinir oldum iki testte yanlış çıkar mı ya sizde bi atsanıza fotoğraf atmadıysanız eğerBenimde böyle oldu şuan regli oldum hatta yine test yaptım yine çift çıktı az sürerse kan vermeye gidicem
Canım ne yazık ki bunlar hep yalancı pozitif çıkarıyorlarya arkadaşlar benim iki erken gebelik testim pozitif ince bir çizgi de olsa Yani çıktı hemde ikisi de anında belirdi ama kan testi verdim hemen aynı gün negatif niye sizce ya veya hiç böyle olup sonradan hamile çıkan kimse oldu mu
Yani iki tane üst üste çıkınca çok umutlandım ama ne biliyim kanda daha geç çıkma ihtimali de yok diye biliyorum ama offff kafam karıştıCanım ne yazık ki bunlar hep yalancı pozitif çıkarıyorlar
Canım böyle çok yaşancı gördüm 2 3 5 10 test fark etmez yanıltıyor genelde kaset testler daha güvenilir kan kesin sonuçtur zatenYani iki tane üst üste çıkınca çok umutlandım ama ne biliyim kanda daha geç çıkma ihtimali de yok diye biliyorum ama offff kafam karıştı
Ya çok sinir oldum iki testte yanlış çıkar mı ya sizde bi atsanıza fotoğraf atmadıysanız eğer
Kan testinde değer kaç çıktı ?ya arkadaşlar benim iki erken gebelik testim pozitif ince bir çizgi de olsa Yani çıktı hemde ikisi de anında belirdi ama kan testi verdim hemen aynı gün negatif niye sizce ya veya hiç böyle olup sonradan hamile çıkan kimse oldu mu
1.20 çıktıKan testinde değer kaç çıktı ?
Canım böyle çok yaşancı gördüm 2 3 5 10 test fark etmez yanıltıyor genelde kaset testler daha güvenilir kan kesin sonuçtur zaten
Canım böyle çok yaşancı gördüm 2 3 5 10 test fark etmez yanıltıyor genelde kaset testler daha güvenilir kan kesin sonuçtur zatenCanım bilmiyorum psikolojim bozulduCanım böyle çok yaşancı gördüm 2 3 5 10 test fark etmez yanıltıyor genelde kaset testler daha güvenilir kan kesin sonuçtur zaten
Canım bilmiyorum psikolojim bozulduCanım böyle çok yaşancı gördüm 2 3 5 10 test fark etmez yanıltıyor genelde kaset testler daha güvenilir kan kesin sonuçtur zaten
Adetiniz gecikti mi ?1.20 çıktı
Hayır ama düzenli değil malesef ne zaman olacağımı bilmiyorumAdetiniz gecikti mi ?
Ama bu kadar yanlış testte fazla değil mi sizcede iki tane ikisi de mi bozuk yani çıldırcam inşallah güzel haberler alırsınzBnm oyle oldu sali gunu kan verdim 1.20 cikti yarin günüm bakalim ne olcak bakalim
Oluyo bazen aslinda cok net cizgi çıkmayınca pozitif olmuyor cok cok silik negatif oluyo biz umitlendigimiz için malesef cizgi ariyiruz
aynen öyle yapıyoruz vallaOluyo bazen aslinda cok net cizgi çıkmayınca pozitif olmuyor cok cok silik negatif oluyo biz umitlendigimiz için malesef cizgi ariyiruz
Aynen öyle yapıyoruz ya ama çok üzüldüm bu defa negatif çıkmasına çok ümitlenmiştim ah ah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınOluyo bazen aslinda cok net cizgi çıkmayınca pozitif olmuyor cok cok silik negatif oluyo biz umitlendigimiz için malesef cizgi ariyiruz
Canım seninde mi ilk bebeğin olcak Allahın izniyleOluyo bazen aslinda cok net cizgi çıkmayınca pozitif olmuyor cok cok silik negatif oluyo biz umitlendigimiz için malesef cizgi ariyiruz