• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.232
4.205
133
Catlicam gebelik beliryilerim var herkezde gebesin dio bende cok taktim su 1 haftadir yok karbonat yok bilmem ne testi denedim olumlu oluyo daha önce denedigimle alasi yok bu seferkinin bugun pyro clinice ultra erken gebelik testi di bi test aldim ve bana iliskiden 1 hafta sonra bile %99 dogru sonuc veriyo dedi eczaci 14 de adet oldum ve denesemmi yarin bu testi yoksa iki gunmu kala yapsam bilemedim sizce yapmalimiyim dengem bozuldu en azindan negatifse rahatlarim diorum erken test yapan oldumu ? Yapmalimiyim sizce catlicam

Regl döngün kaç gün? Ben daha yeni hamile olduğumu öğrendim adetime üç gün kala. 12 ocakta regl oldum 8 9 şubat gibi adet bekliyordum 6 sında erken gebelik testi ile öğrendim silik çıktı

En erken beklenen adet tarihine 6 gün varken öğrenebilrisn . Bazen çıkmayada bilir ..

Regl döngün kaç gün? Ben daha yeni hamile olduğumu öğrendim adetime üç gün kala. 12 ocakta regl oldum 8 9 şubat gibi adet bekliyordum 6 sında erken gebelik testi ile öğrendim silik çıktı

Normalde gecen ay 14 de oldum bu ay 16 da olmam lazim 2 gun atio cunku ama negatif cikti test umarim yanilmistir umarim bebegim olur gerci sanmiorum artik adet olcak hissim var

Hayirli olsun rabbim anali babali buyutmek nasip etsin

Kafaniza cok takip surekli bu konu uzeribde yogunlasmaniz yumurtalarinizi olymsuz yonde etkiler.kendinizi rahtlatin hic dusunmemeye calisin stres gebeligi engelleyen en buyuk etkendir.ben bunu denedim arkadsim

Catlicam gebelik beliryilerim var herkezde gebesin dio bende cok taktim su 1 haftadir yok karbonat yok bilmem ne testi denedim olumlu oluyo daha önce denedigimle alasi yok bu seferkinin bugun pyro clinice ultra erken gebelik testi di bi test aldim ve bana iliskiden 1 hafta sonra bile %99 dogru sonuc veriyo dedi eczaci 14 de adet oldum ve denesemmi yarin bu testi yoksa iki gunmu kala yapsam bilemedim sizce yapmalimiyim dengem bozuldu en azindan negatifse rahatlarim diorum erken test yapan oldumu ? Yapmalimiyim sizce catlicam
Merak ettim hamile misiniz testi ne zaman yaptınız?

Back