Merhaba ben aynı testle hamile olduğumu öğrenmiştim adetim geçmemişti daha. Bence 2-3 gün daha bekleyin yine adet olmazsanız tekrar yapın ya da kan tahlili yaptırın. Bebek beklediğiniz için stres yaptıysanız o yüzden de gecikmiş olabilir ben de yaşamıştım aynı durumuHerkese merhaba.
Konuyu inşallah doğru yere açıyorumdur telaştan direk konuya girmek istiyorum bu ay reglimin üzerinden 4 gün geçti normalde hep 28 günde bir regli olan insanım hiç şaştığını hatırlamıyorum. Redictör diye erken gebelik testi önermişlerdi onu yaptım fakat negatif çıktı kan testi içinde eşim daha erken bekleyelim diyo ben sizden de fikir almak istedim testin yanılma payı var mı yada bu testi kullanıp yanlış sonuç alan var mıdır. Kendimi baya hamileymiş gibi hissediyorum o psikolojiye çok kaptırdım kendimi.
Bilgisi olan bayanlardan yardım bekliyorum
Aynen genelde regli gecikmeden bile olsa gebelik varsa çıkıyormuş bu testte olmadı dediğiniz gibi 2-3 gün sonra tekrar yaparım ben gecikince baya gebeymişim gibi test yaptım negatif çıkınca baya yıkıldımMerhaba ben aynı testle hamile olduğumu öğrenmiştim adetim geçmemişti daha. Bence 2-3 gün daha bekleyin yine adet olmazsanız tekrar yapın ya da kan tahlili yaptırın. Bebek beklediğiniz için stres yaptıysanız o yüzden de gecikmiş olabilir ben de yaşamıştım aynı durumu
Yüksek ihtimal stresten gibi amaa inşallah gebeliktendirStresten de olabilir canım rahat ol sıkma kendini inşallah gebeliktendir ama4 gün gecikmiş kanda çıkar aslında kan versen eğer varsa bebek
Yaa hayırlı olsunCanim ben 2hafta once test yapmistim negatif cikmisti sonraki hafta bidaha yaptim pozitif cikti sonra kan testi yaptirdim hamile oldugumu netlestirdim
yıkıldım falan diye düşünmeyin kesinlikle rahat olmalısınız ve kafaya takmayın hamile kalcam diye. ben o yatış pozisyonlarını vs bir sürü şey denedim hamile kalamadım ama eşimle doğru düzgün bir araya gelemediğim ve bu ay yumurtlama günüm de geçti diye düşündüğüm ay hamile kaldım :)) inşallah siz de en kısa zamanda güzel haberi alırsınız bizi de haberdar edin burdanAynen genelde regli gecikmeden bile olsa gebelik varsa çıkıyormuş bu testte olmadı dediğiniz gibi 2-3 gün sonra tekrar yaparım ben gecikince baya gebeymişim gibi test yaptım negatif çıkınca baya yıkıldım
Çok sevindim adınıza dediğiniz gibi herşey kafada psikolojide bitiyo ama ister istemez takıyo insan hayırlısı olsun artık güzel haberleri alırsam direk size yazarım teşekkür ederimyıkıldım falan diye düşünmeyin kesinlikle rahat olmalısınız ve kafaya takmayın hamile kalcam diye. ben o yatış pozisyonlarını vs bir sürü şey denedim hamile kalamadım ama eşimle doğru düzgün bir araya gelemediğim ve bu ay yumurtlama günüm de geçti diye düşündüğüm ay hamile kaldım :)) inşallah siz de en kısa zamanda güzel haberi alırsınız bizi de haberdar edin burdan
Kan testi yanılmaz doğrudur inşallah sonuç istediğin gibi olur canımYüksek ihtimal stresten gibi amaa inşallah gebeliktendireşim kan için biraz daha bekleyelim diyor negatif çıkınca üzülüyosun dediği için şuanlık kan testi yaptırmıyım dedim bir kaç gün daha olmazsam yaptırıcam testinde yanılma payı yok sanırım
Konu yanlış yer de açmışsınHerkese merhaba.
Konuyu inşallah doğru yere açıyorumdur telaştan direk konuya girmek istiyorum bu ay reglimin üzerinden 4 gün geçti normalde hep 28 günde bir regli olan insanım hiç şaştığını hatırlamıyorum. Redictör diye erken gebelik testi önermişlerdi onu yaptım fakat negatif çıktı kan testi içinde eşim daha erken bekleyelim diyo ben sizden de fikir almak istedim testin yanılma payı var mı yada bu testi kullanıp yanlış sonuç alan var mıdır. Kendimi baya hamileymiş gibi hissediyorum o psikolojiye çok kaptırdım kendimi.
Bilgisi olan bayanlardan yardım bekliyorum