Yumurtlamadan 1 hafta sonra yapin bence gerçi o zaman da adet zamanınız gelmiş olacakHanımlar merhaba. Benim Ağustos’ta kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef. Düşük kanaması bitip tekrar adet olduktan sonra progestan kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum. Doktorum adetine 3-4 gün kala test yaptır negatifse ilacı bırak dedi. Yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik ama ilk defa erken gebelik testi aldım. Ne zaman yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 1 Aralık’ta adet görmem lazım normalde yumurtlama günüm de bugündü. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
İşte o yüzden kafam karıştı benim deYumurtlamadan 1 hafta sonra yapin bence gerçi o zaman da adet zamanınız gelmiş olacak
Merhaba ben 5 gün kala yapmıştım ama bana kalırsa en garanti 2 ya da 3 gün kala yapmak. İnşallah vardır bebişHanımlar merhaba. Benim Ağustos’ta kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef. Düşük kanaması bitip tekrar adet olduktan sonra progestan kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum. Doktorum adetine 3-4 gün kala test yaptır negatifse ilacı bırak dedi. Yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik ama ilk defa erken gebelik testi aldım. Ne zaman yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 1 Aralık’ta adet görmem lazım normalde yumurtlama günüm de bugündü. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
Merhaba bende adete 5 gün kala yaptım silik çizgi çıktı. Allah gönlünüze göre versinHanımlar merhaba. Benim Ağustos’ta kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef. Düşük kanaması bitip tekrar adet olduktan sonra progestan kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum. Doktorum adetine 3-4 gün kala test yaptır negatifse ilacı bırak dedi. Yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik ama ilk defa erken gebelik testi aldım. Ne zaman yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 1 Aralık’ta adet görmem lazım normalde yumurtlama günüm de bugündü. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Progestan kullanmasam sıkıntı değil beklerim ama geçen ay progestan içtiğim işin adet düzenim bozuldu yine öyle olsun istemiyorum ondan sizlerden bilgi almak istedimMerhaba ben 5 gün kala yapmıştım ama bana kalırsa en garanti 2 ya da 3 gün kala yapmak. İnşallah vardır bebiş❤
Ayy çok sevindim Allah sağlıcakla doğurup kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende adete 5 gün kala yaptım silik çizgi çıktı. Allah gönlünüze göre versin
Anladım canım. O zaman bir şey diyemem. Yanıltmıyımİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Progestan kullanmasam sıkıntı değil beklerim ama geçen ay progestan içtiğim işin adet düzenim bozuldu yine öyle olsun istemiyorum ondan sizlerden bilgi almak istedim
benmde adetime 6 gün var dayanamadım bende yaptım çok çok silik ama nir unut dedim banada bir bakıp yardımcı olurmusunuzMerhaba bende adete 5 gün kala yaptım silik çizgi çıktı. Allah gönlünüze göre versin
Çok teşekkür ederim amin inşallahAyy çok sevindim Allah sağlıcakla doğurup kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Silik ama var canım en garantisi gidip kan tahlili yaptırmakbenmde adetime 6 gün var dayanamadım bende yaptım çok çok silik ama nir unut dedim banada bir bakıp yardımcı olurmusunuz
Ben adetten 2 gün önce erken gebelik testi yaotimHanımlar merhaba. Benim Ağustos’ta kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef. Düşük kanaması bitip tekrar adet olduktan sonra progestan kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum. Doktorum adetine 3-4 gün kala test yaptır negatifse ilacı bırak dedi. Yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik ama ilk defa erken gebelik testi aldım. Ne zaman yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 1 Aralık’ta adet görmem lazım normalde yumurtlama günüm de bugündü. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
Merhaba sonuç ne olduEki Görüntüle 2961877 buda kast test bugun yaptıö kan verdim şimdi hayırlısı inşallah donucunu atarum
Ne oldu canım kan verdin miEki Görüntüle 2961877 buda kast test bugun yaptıö kan verdim şimdi hayırlısı inşallah donucunu atarum
Yumurtalama ile ilgili bence. İntde bir doktorun videosunda anlatmıştı bunuArkadaşlar meraba bugün iki kere subgibi bir akıntı geldi genllikle comelik kalkarken sanki altıma kaçırmışım gibi sizce neden olur acaba
Canım yumurtalama günüm geçti adetime 6 gün var yaklaştı yaniYumurtalama ile ilgili bence. İntde bir doktorun videosunda anlatmıştı bunu