Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım lütfen yardımcı olun😕😕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
181
30
29
Hanımlar merhaba. Benim Ağustos’ta kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef. Düşük kanaması bitip tekrar adet olduktan sonra progestan kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum. Doktorum adetine 3-4 gün kala test yaptır negatifse ilacı bırak dedi. Yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini değerlendirdik ama ilk defa erken gebelik testi aldım. Ne zaman yapmalıyım bilgisi olan lütfen yardımcı olsun. 1 Aralık’ta adet görmem lazım normalde yumurtlama günüm de bugündü. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .

Yumurtlamadan 1 hafta sonra yapin bence gerçi o zaman da adet zamanınız gelmiş olacak

Merhaba ben 5 gün kala yapmıştım ama bana kalırsa en garanti 2 ya da 3 gün kala yapmak. İnşallah vardır bebiş

Merhaba bende adete 5 gün kala yaptım silik çizgi çıktı. Allah gönlünüze göre versin

Merhaba ben 5 gün kala yapmıştım ama bana kalırsa en garanti 2 ya da 3 gün kala yapmak. İnşallah vardır bebiş
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Progestan kullanmasam sıkıntı değil beklerim ama geçen ay progestan içtiğim işin adet düzenim bozuldu yine öyle olsun istemiyorum ondan sizlerden bilgi almak istedim

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Progestan kullanmasam sıkıntı değil beklerim ama geçen ay progestan içtiğim işin adet düzenim bozuldu yine öyle olsun istemiyorum ondan sizlerden bilgi almak istedim
Anladım canım. O zaman bir şey diyemem. Yanıltmıyım

Merhaba bende adete 5 gün kala yaptım silik çizgi çıktı. Allah gönlünüze göre versin
benmde adetime 6 gün var dayanamadım bende yaptım çok çok silik ama nir unut dedim banada bir bakıp yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 11096672-006F-41BF-BB45-29F8457648D0.jpeg
    123,6 KB · Görüntüleme: 661
  • 9451F56F-47F4-44DB-86CA-B581B2041D11.jpeg
    142 KB · Görüntüleme: 658
Ben adetten 2 gün önce erken gebelik testi yaotim

Arkadaşlar meraba bugün iki kere subgibi bir akıntı geldi genllikle comelik kalkarken sanki altıma kaçırmışım gibi sizce neden olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…