- 17 Şubat 2025
- 49
- 8
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersiniz kimyasaldan korkuyorum biraz . Sizin adete kaç gün vardı yaptiginizdaMerhaba. Benim üç testimde de ikinci çizgi silik çıkmıştı. Kan verdim. Beta HCG 26 çıktı. Doktor çok erken yakalamışız o yüzden böyle dedi. Kan vermenizi tavsiye ederim![]()
Reglime 1 gün kala test yaptım ben. Kimsayal gebelik de geçirdim 6 ay önce. Şu an direkt kimyasal olarak düşünmeyin.Öyle mi dersiniz kimyasaldan korkuyorum biraz . Sizin adete kaç gün vardı yaptiginizda
Çok geçmiş olsun. Çok okudum ondan herhalde hiç kimyasal geçmişim yok ama nedense öyle bir korkuya kapıldımReglime 1 gün kala test yaptım ben. Kimsayal gebelik de geçirdim 6 ay önce. Şu an direkt kimyasal olarak düşünmeyin.
Teşekkür ederim. Hiç korkmayın. Stres yapmayın. Allah büyükÇok geçmiş olsun. Çok okudum ondan herhalde hiç kimyasal geçmişim yok ama nedense öyle bir korkuya kapıldım
Bebeginiz sizinle şuan dimi![]()
Var görünüyor sanki, benimkiler de böyle görünüyor sizinki benimkine göre daha belirginKızlar benimkine de bakar mısınız adetime iki gün kaldı
Adınıza sevindimTeşekkür ederim. Hiç korkmayın. Stres yapmayın. Allah büyükŞu an değerim yükselmiş görünüyor. İnşallah benimledir ve hep kalır. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Buraya atınca görüntü kalitesi düştü gözle daha net gözüküyor sizin de var gibi ama kan verdiniz mi ben sabah verdim Çarşamba çıkacakmışVar görünüyor sanki, benimkiler de böyle görünüyor sizinki benimkine göre daha belirgin
Yok ben kan vermedim. Eşime bile söylemedim. Bu aksam acile gitmeyi düşünüyorum. Üzerine grip de oldum ilaç içemiyorum bı baktiracagim inşallah. Siz sağlık ocağında mi verdiniz kanıBuraya atınca görüntü kalitesi düştü gözle daha net gözüküyor sizin de var gibi ama kan verdiniz mi ben sabah verdim Çarşamba çıkacakmış
Teşekkür ederim acilde betaya bakarlar dimiAh geçmiş olsun ilaç icme olur mu geçen ay bende öyleydim acile gitmiştim ilaç vermediler evet sağlık ocağında verdim ondan geç çıkıyor
Ben daha once hem özelde hem devlette baktirmistim midem bulanıyor halsizim vs dedim baksınlar diye devlette gebelik şüphem var dedim öyle baktılarTeşekkür ederim acilde betaya bakarlar dimi
Burda birkaç kişi yazmıştı bakmıyorlar diye ama ilaç içemiyorum diyecem artık bakarlar herhaldeBen daha once hem özelde hem devlette baktirmistim midem bulanıyor halsizim vs dedim baksınlar diye devlette gebelik şüphem var dedim öyle baktılar
Midem bulandı kustum çok kotu hissediyorum hamilelik şüphem var reglim gecikti dersen bakarlarBurda birkaç kişi yazmıştı bakmıyorlar diye ama ilaç içemiyorum diyecem artık bakarlar herhalde