Erken gebelik testinde üç gün üst üste silik cizgi

Hulyavc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
49
8
1
32
Kizlar çok merak ettiğim bır konu var. Üç gündür erken gebelik testi yapıyorum koyulasmasini bekliyorum fakat ikinci çok silik çıkıyor bunun sebebi nedir acaba. Bu yüzden eşime bile söyleyemedim umutlanmasın diye
Böyle birşey yaşayıp sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı

Evet hepsi aynı marka. Prodoctor
Kalite düşüyor görünmüyor fotoğrafta diye atmadım
Yine de atayım

17428241923198631333509218659957.webp

Eklentiler

• 17428242252456036752508939593097.webp
    17428242252456036752508939593097.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba. Benim üç testimde de ikinci çizgi silik çıkmıştı. Kan verdim. Beta HCG 26 çıktı. Doktor çok erken yakalamışız o yüzden böyle dedi. Kan vermenizi tavsiye ederim ☺️

Bunların hepsi hayalet çizgi fotoğrafta görünmüyordu belki ama ben görebiliyorum geçen ay ayın 25 inde adet oldum. Çok düzenli olmadığı için de kestiremiyorum tam gününü

Merhaba. Benim üç testimde de ikinci çizgi silik çıkmıştı. Kan verdim. Beta HCG 26 çıktı. Doktor çok erken yakalamışız o yüzden böyle dedi. Kan vermenizi tavsiye ederim ☺️
Öyle mi dersiniz kimyasaldan korkuyorum biraz . Sizin adete kaç gün vardı yaptiginizda

Öyle mi dersiniz kimyasaldan korkuyorum biraz . Sizin adete kaç gün vardı yaptiginizda
Reglime 1 gün kala test yaptım ben. Kimsayal gebelik de geçirdim 6 ay önce. Şu an direkt kimyasal olarak düşünmeyin.

Reglime 1 gün kala test yaptım ben. Kimsayal gebelik de geçirdim 6 ay önce. Şu an direkt kimyasal olarak düşünmeyin.
Çok geçmiş olsun. Çok okudum ondan herhalde hiç kimyasal geçmişim yok ama nedense öyle bir korkuya kapıldım
Bebeginiz sizinle şuan dimi 😊

Kızlar benimkine de bakar mısınız adetime iki gün kaldı

Eklentiler

• Screenshot_20250324_165805_Gallery.webp
    Screenshot_20250324_165805_Gallery.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 75
Çok geçmiş olsun. Çok okudum ondan herhalde hiç kimyasal geçmişim yok ama nedense öyle bir korkuya kapıldım
Bebeginiz sizinle şuan dimi 😊
Teşekkür ederim. Hiç korkmayın. Stres yapmayın. Allah büyük 😇 Şu an değerim yükselmiş görünüyor. İnşallah benimledir ve hep kalır. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• IMG_0117.webp
    IMG_0117.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 73
Teşekkür ederim. Hiç korkmayın. Stres yapmayın. Allah büyük 😇 Şu an değerim yükselmiş görünüyor. İnşallah benimledir ve hep kalır. Allah isteyen herkese en güzel zamanda nasip etsin inşallah 🤲🏻
Adınıza sevindim 🌸inşallah benimki de benimldir ve sağlıklıdır ♥️🌼

Var görünüyor sanki, benimkiler de böyle görünüyor sizinki benimkine göre daha belirgin
Buraya atınca görüntü kalitesi düştü gözle daha net gözüküyor sizin de var gibi ama kan verdiniz mi ben sabah verdim Çarşamba çıkacakmış

Buraya atınca görüntü kalitesi düştü gözle daha net gözüküyor sizin de var gibi ama kan verdiniz mi ben sabah verdim Çarşamba çıkacakmış
Yok ben kan vermedim. Eşime bile söylemedim. Bu aksam acile gitmeyi düşünüyorum. Üzerine grip de oldum ilaç içemiyorum bı baktiracagim inşallah. Siz sağlık ocağında mi verdiniz kanı

Ah geçmiş olsun ilaç icme olur mu geçen ay bende öyleydim acile gitmiştim ilaç vermediler evet sağlık ocağında verdim ondan geç çıkıyor

Ben daha once hem özelde hem devlette baktirmistim midem bulanıyor halsizim vs dedim baksınlar diye devlette gebelik şüphem var dedim öyle baktılar
Burda birkaç kişi yazmıştı bakmıyorlar diye ama ilaç içemiyorum diyecem artık bakarlar herhalde

Back
X