Erken gebelik testinde silik cizgi cikti kanda da 5.27 hcg var fakat alttan muayene yapildi kanamam basladi. Gebelik varmidir?

kbradlbdk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
36
6
6
30
Erken gebelik testinde silik cizgi cikti kanda da 5.27 hcg var fakat alttan muayene yapildi kanamam basladi. Gebelik varmidir?

İnşallah vardır ama şu alttan baktırma olayını anlamış değilim bana da öyle yapmışlardı ilk hamileliğinde kanama olmuştu daha sonra hiç yaptırmadım.Çok geçmiş olsun içinizi rahat tutun doktorunuza gidin yine de

5.27 alt sınırda. Doktor bir yorum yaptı mi?
Alttan ultrason hamileliğe zarar veren bir sey degil olsa zaten doktorlar bu yontemi kullanmaz.
Bende de alttan ultrason yapildi hicbir sorun olmadi.

Alttan ultrason hamileliğe zarar veren bir sey degil olsa zaten doktorlar bu yontemi kullanmaz.
Haftaya tekrar bakılacak ama bu şekilde beklemek istemiyorum daha 2 buçuk ay önce kürtaj oldum çok stresliyim

Haftaya tekrar bakılacak ama bu şekilde beklemek istemiyorum daha 2 buçuk ay önce kürtaj oldum çok stresliyim
Kimyasal gebelik olma ihtimali var.
Kanamaniz devam ediyorsa adet olmus olabilirsiniz.
Eger devam etmiyorsa aile hekiminde tekrar kan verin. Hcg'nin yükselişi onemli.

Bünyeden bünyeye değişiyor benim ikisinde de aynı şekilde bakıldı ve kanama daha çok arttı ve düşükle sonuçlandı.Hanımefendi zaten sıkıntı yaşamış ilk hamileliğinde ve daha yeni başlamış bir hamilelik.

Eger kese sagliksizsa hicbir yontemle bakmasa da dusuyor. Bunun ultrasonla bir alakasi oldugunu sanmıyorum. Kanama daha cok artti dediginize gore zaten kanamaniz varmis. Bunu ultrasona baglamayin. Tamamen guvenli bir yontem zira.
Hamilelik yeni baslamis da olabilir kimyasal olup düşüşte de olabilir değer. Bunu anlamanin tek yolu 48 saat arayla hcg ölçümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…