Çizgi görünüyor testi acmasaydiniz keşke kuruma cizgisi de olabiliyor ama çok yeni imkanınız varsa direk kan verin. Yada testi iki gün sonra filan tekrarlayıp koyulasmasini bekleyin çok erken görülmüş ama kanda direk çıkıyor .Merhaba.. adetime 5 gün var kaset test ve erken test yaptım ikisinde de bu çizgiden çıktı? Sizce gebelik mi
Evet canim hayali bir çizgi var ama erken gebelik testi yanıltabiliyor bazen. Kaset testle de denemeni tavsiye ederimMerhaba.. adetime 5 gün var kaset test ve erken test yaptım ikisinde de bu çizgiden çıktı? Sizce gebelik mi
Buda kaset testEvet canim hayali bir çizgi var ama erken gebelik testi yanıltabiliyor bazen. Kaset testle de denemeni tavsiye ederim
Buda kaset testEvet canim hayali bir çizgi var ama erken gebelik testi yanıltabiliyor bazen. Kaset testle de denemeni tavsiye ederim
Erken gebelik testine benziyorBuda kaset test
Buda kaset testÇizgi görünüyor testi acmasaydiniz keşke kuruma cizgisi de olabiliyor ama çok yeni imkanınız varsa direk kan verin. Yada testi iki gün sonra filan tekrarlayıp koyulasmasini bekleyin çok erken görülmüş ama kanda direk çıkıyor .
Çizgisi mi yani ?Erken gebelik testine benziyor
Çizgisi değil mi ?Erken gebelik testine benziyor
Testin şekli canımÇizgisi değil mi ?
Ben bu testlerden diyorm canımÇizgisi mi yani ?
Resim yükleyemedim sanırım . Dediğim gibi iki gün sonra testi tekrarla yada direk kan ver kanda zaten direk çıkarBuda kaset test
Bundanda yaptım canımBen bu testlerden diyorm canım
O zaman kan ver canımBundanda yaptım canımyine silik bı çizgi
hamileyimEvet canim hayali bir çizgi var ama erken gebelik testi yanıltabiliyor bazen. Kaset testle de denemeni tavsiye ederim
Aaa çok sevindim canım hayırlı olsunhamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?