• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testinde hayali cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hatice8679

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
359
206
33
38
Öncelikle merhaba herkese 27 kasıma 2.kez tekrar yumurtladim ve beraberlik oldu 1 aralıkta adet günümdü olmadım ama 3 gün karın ağrısı bel ağrısı hepsini çektim sürekli wc gidip ha oldum deyip durdum sonra inanılmaz derecede akintim başladı sürekli ama ilginç bi şekilde devam etti sonra ağrılarım geçti hiç ağrım olmadı ama akinti devam etti 2 gündür bel ağrısı çekiyorum adet olacak gibiyim ilişkinin üzerinden 10 gün geçti erken gebelik testi yaptım 10 dakka bise çıkmadı sonra ben testi açmaya çalıştım parçalandı takamadim bi daha elimde sadece orta kısım kaldı ondada hayalet bi çizgi var benim gördüğüm çektim fakat belli oluyomu bilemedim banamı öyle geldi acaba yorumlarsaniz sevinirim

Benmi görüyorum sadece

Eklentiler

• 20191208_144704.png
    20191208_144704.png
    370,9 KB · Görüntüleme: 221
Canım ilk beş dakikada çıktıysa doğrudur yarın sabah ilk idrarınla bir daga yap çok hafif silik bir çizgi var hakkında hayırlısu inşallah vardır 🤲🏼

Çok çok zor gözüküyor istersen yarın kan ver kesin sonuç alırsın 😊

Orasını hiç bilmiyorum 1 aralıkta adet olacaktım olmadım daha 27 kasımda 2.kez yumurtladim çünkü adet tarihim kaydı yumurtlamanin üzerinden 16 17 gün geçmesi gerekiyo ya adet olmak için benim ona hesap edersek 6 gün var daha
Yarın sabah ilk israrla deneyin silik bi çizgi var gün

Orasını hiç bilmiyorum 1 aralıkta adet olacaktım olmadım daha 27 kasımda 2.kez yumurtladim çünkü adet tarihim kaydı yumurtlamanin üzerinden 16 17 gün geçmesi gerekiyo ya adet olmak için benim ona hesap edersek 6 gün var daha
O zaman 3 gün daha bekleyin. Erken gebelik testi yapın. Prodüktör marka öneririm.

Bi arkadaş dediki bana diş macunu sık bi kaba idrarin dan köy karıştır eğer köpürürse hamilesin ben öyle bakmıştım dedi şuan hamile kendisi yaptım bende sonucu atıyorum ama gebelik testi negatifti demekki yalanmis😊

Aranızda hamile yoksa deneyebilirmi acaba sonucu atsın merak ettim

Eklentiler

• 20191209_080325.jpg
    20191209_080325.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 73
Aynı şeyleri yaşıyoruz.🙂
Benim de birkaç saat sonra silik çizgi çıktı.
Ertesi gün sabah predictor erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı🙂
Kan verdim öğleden sonra çıkacak bakalım.
Ben de bi an umutlandım ama çok üzülmemek için beklentiyi düşük tutmak lazım😕

Back