- 5 Aralık 2024
- 6
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi hiranurr01
Yumurtlama günün nezamandı canım silik bir çizgi var ama bazı testlere güven olmuyor markası nedir testinMerhaba 8 Kasımda regl oldum ve yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptım. Beyaz sıvı akıntımda bugünden itibaren çoğaldı. Test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıkmış gibi duruyor. Sizde görebildiniz mi? Sizce pozitif mi? İlk kez çocuğum olacak gebeysem. Yorumlar mısınız?
24 25 Kasım gibi yumurtlama dönemimdi o günler çalışmalar yaptık. Freely erken gebelik testi idi markası. Sabah ilk idrarla yaptım. Kan vermeye gerek var mı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz?Yumurtlama günün nezamandı canım silik bir çizgi var ama bazı testlere güven olmuyor markası nedir testin
Canım bence testi bi kaç gün sonra tekrarla var gibi duruyor bende ikinci çizgiyi çok silik gördümMerhaba 8 Kasımda regl oldum ve yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptım. Beyaz sıvı akıntımda bugünden itibaren çoğaldı. Test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıkmış gibi duruyor. Sizde görebildiniz mi? Sizce pozitif mi? İlk kez çocuğum olacak gebeysem. Yorumlar mısınız?
Bence başka testlerle de deneyin ama yumurtlama üstünden 10 11 gün geçmiş yani bir iki gün koyulaşma olacak mı takip edin derim24 25 Kasım gibi yumurtlama dönemimdi o günler çalışmalar yaptık. Freely erken gebelik testi idi markası. Sabah ilk idrarla yaptım. Kan vermeye gerek var mı sizce ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Yarın kan vermeyi düşünüyorum sizce vereyim mi? Fikriniz nedir?Canım bence testi bi kaç gün sonra tekrarla var gibi duruyor bende ikinci çizgiyi çok silik gördüm
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Yarın kan vermeyi düşünüyorum sizce vereyim mi? Fikriniz nedir?Bence başka testlerle de deneyin ama yumurtlama üstünden 10 11 gün geçmiş yani bir iki gün koyulaşma olacak mı takip edin derim
İstersen ver canım varsa çıkar zatenÇok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Yarın kan vermeyi düşünüyorum sizce vereyim mi? Fikriniz nedir?
Teşekkür ederim birazdan acilden vereceğim.İstersen ver canım varsa çıkar zaten
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaTeşekkür ederim birazdan acilden vereceğim.
Merhaba son durum nedir benim de aynen böyle çıktı ama güvenemedimMerhaba 8 Kasımda regl oldum ve yumurtlama dönemimde çalışmalar yaptım. Beyaz sıvı akıntımda bugünden itibaren çoğaldı. Test yaptım ama ikinci çizgi çok silik çıkmış gibi duruyor. Sizde görebildiniz mi? Sizce pozitif mi? İlk kez çocuğum olacak gebeysem. Yorumlar mısınız?