• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testimi normal ucuz bi gebelik testimi

Tatlisss anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
148
32
98
Erken gebelik testindemi yoksa normal gebelik testindemi dogru sonuclari aldniz arkadaslar cogu kisiden duydugum erken gebelik testinde cikmayip normal gebelik testinde hamile oldgunu ogrenn annelr daha cok size gore hangisi

Normal gebelik testi, diğeri yani erken gebelik testi, 6 gün öncesi %25, 4 gün öncesi %50, 1 gün sonrası %99 kesin sonuç veriyor.

Normal adetini bekle, 2 - 3 gün de öyle zaman tanı derim ben.

Adetime 3 gün var bugun hem erken gebelik testi hem normal test yaptim erken gebelik testi tek cizgi cikti norml gebelik testinde 2.cizgi cok ince cikti

İki gebeliğimde de gecikmeden birkaç gün sonra 5 TL lik test ile öğrenmiştim. Gerek yok çok para vermeye.

Bnde 2 gebeligimde de onlarla ogrendim ama denemek amcli bi kere bundan aldm ondada kararsizim hangisi dogru acaba
Test doğru çalışıyordur ama sizin gebelik geç gebelik ise erken gebelik testinde çıkmama olasılığı var.

Öyle yapcm artik kurtajdan snraki 3 ayim o yuzden dayanamiyrm acele ediyrm

Canım benim iki gebelik de erken Doğumla kayıpla sonuçlandı. İkinci gebeliğim ilk kaybımdan sonra 7. Aydı. Emin ol telaşını iyi anlıyorum ama beklemeyip test yapmak sonra adet görmek de ayrı bir eziyet olur. Bence 2-3 gün gecikme bekle.

Canım benim iki gebelik de erken Doğumla kayıpla sonuçlandı. İkinci gebeliğim ilk kaybımdan sonra 7. Aydı. Emin ol telaşını iyi anlıyorum ama beklemeyip test yapmak sonra adet görmek de ayrı bir eziyet olur. Bence 2-3 gün gecikme bekle.
Basin sagolsn cnm ozurdilerm sni uzmek istemezdm 😔

Back