Erken gebelik testime bakarmısınız?

Bebekistiyrm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
308
120
18
Kızlar merhaba, adetime 6 gün var ve vula marka erken gebelik testi yaptım. Gölge gibi çizgisi var ama emin olamadım sizde bakarmısınız?

Eklentiler

• 20210311_161606.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 369
Olsun canım yine de erken. Beklemek zor ama üzülmemek stres olmamak adına
İnşallah nasip olur
Ay evet haklısınız ama eşim uzman ve suriyeye gitti 28inde, ve ikimizde bi heycanla adet günümü bekliyoruz, eşim adak adamış bugün öğrendim. Bugün sırt ağrım var acayip derecede tutulmuş gibi ağrıyor birazda bu yüzden heveslendim vardır belki diye

İnşallah vardır kuzum
Asker eşi olmak zor olmazsa da ovülasyon ile denersin daha garanti olur

İnşallah vardır kuzum
Asker eşi olmak zor olmazsa da ovülasyon ile denersin daha garanti olur
Evet ovulasyon takibide yapacam inşallah. Birazda yeni evli sayılırdık o yüzden hergünü değerlendirdik, normalde gün aşırı daha iyi olur deniyor. Biz evlendikten sonraki gün suriyeye gitmişti, ilk iznine geldi o yüzden ovulasyon takibi yapmadım

Kız bizde yeni evliyiz güya gün aşırı yapıca ama pek dayanamıyoz bende ilk denemem ovulasyon da nasipse bakalım

Kız bizde yeni evliyiz güya gün aşırı yapıca ama pek dayanamıyoz bende ilk denemem ovulasyon da nasipse bakalım
Ay yok kızzz ne dayanması, biz geldiğinde ayıptır söylemesi 1 ay günboyu duştan çıkamadıkbu gelişinde ameliyat oldu o yüzden uzun durdu yoksa normal izni 10 gündüovulasyonuda 3 gün yaptım, onuda dayanamıyordum günde 2 tane yapıyordum bazen, gebelik testi gibime geliyordu çift çizgi gördükçe mutlu oluyordum bir gün baya koyu gördüm sadece, zaten 3 gün yaptım deneyim olsun diye

Keşke o çok koyu gördüğün gün değerlendirseydin zaten yeni evliyiz stres yapmak için çok erken
Ama olmazsa da üzülme nasip olur illa ki

Keşke o çok koyu gördüğün gün değerlendirseydin zaten yeni evliyiz stres yapmak için çok erken
Ama olmazsa da üzülme nasip olur illa ki
Kız diyorum ya hergünü değerlendirdik hiç boş geçmedik desem yalan olmaz, sadece ameliyat olunca 4-5 gün ayrı kaldık, bide benim adet günlerimde işteya streste değil aslında, oldumu olacakmı olmuşmudur diye diye diyeee insanın beyni kalmıyorki

Aynen hep öyle oluyo şimdi bi beklentin olduğu için
Ama bu sefer de psikolojik belirtiler çıkıyo

Sabahki yaptığım testim, sanki incecik bi çizgi var gibi elimde baktığımda

Eklentiler

• 20210312_133355.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 263
Ay evet, kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum, falımda 3 kere hamile olduğum çıktı, ve kuruma çizgilerive heveslenmek istemeyen ben
Bende kuruma çizgilerine sevinen
Ay evet, kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum, falımda 3 kere hamile olduğum çıktı, ve kuruma çizgilerive heveslenmek istemeyen ben
İnsallah hayırlısıyla allah nasip eder

Kızlar bende erken gebelik testi yaptım bakar mısınız testime bat 2 Nisan hayalet bir çizgi gören var mı ya

Eklentiler

• IMG_20210329_112001.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20210329_103345.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…