- 20 Ekim 2020
- 308
- 120
- 18
- Konu Sahibi Bebekistiyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet erken oldu ama beklemek çok zorbide son ilişkim 28 şubatta oldu o yüzden erken yaptımÇok erken yapmışsınız testi ben bişi göremedim adetinizi bekleyin
Şimdi varsa Bile çıkmaz
Olsun canım yine de erken. Beklemek zor ama üzülmemek stres olmamak adınaEvet erken oldu ama beklemek çok zorbide son ilişkim 28 şubatta oldu o yüzden erken yaptım
Ay evet haklısınız ama eşim uzman ve suriyeye gitti 28inde, ve ikimizde bi heycanla adet günümü bekliyoruz, eşim adak adamış bugün öğrendim. Bugün sırt ağrım var acayip derecede tutulmuş gibi ağrıyor birazda bu yüzden heveslendim vardır belki diyeOlsun canım yine de erken. Beklemek zor ama üzülmemek stres olmamak adına
İnşallah nasip olur
İnşallah vardır kuzumAy evet haklısınız ama eşim uzman ve suriyeye gitti 28inde, ve ikimizde bi heycanla adet günümü bekliyoruz, eşim adak adamış bugün öğrendim. Bugün sırt ağrım var acayip derecede tutulmuş gibi ağrıyor birazda bu yüzden heveslendim vardır belki diye
Evet ovulasyon takibide yapacam inşallah. Birazda yeni evli sayılırdık o yüzden hergünü değerlendirdik, normalde gün aşırı daha iyi olur deniyor. Biz evlendikten sonraki gün suriyeye gitmişti, ilk iznine geldi o yüzden ovulasyon takibi yapmadımİnşallah vardır kuzum
Asker eşi olmak zor olmazsa da ovülasyon ile denersin daha garanti olur
Kız bizde yeni evliyiz güya gün aşırı yapıca ama pek dayanamıyoz bende ilk denemem ovulasyon da nasipse bakalımEvet ovulasyon takibide yapacam inşallah. Birazda yeni evli sayılırdık o yüzden hergünü değerlendirdik, normalde gün aşırı daha iyi olur deniyor. Biz evlendikten sonraki gün suriyeye gitmişti, ilk iznine geldi o yüzden ovulasyon takibi yapmadım
Ay yok kızzz ne dayanması, biz geldiğinde ayıptır söylemesi 1 ay günboyu duştan çıkamadıkbu gelişinde ameliyat oldu o yüzden uzun durdu yoksa normal izni 10 gündüovulasyonuda 3 gün yaptım, onuda dayanamıyordum günde 2 tane yapıyordum bazen, gebelik testi gibime geliyordu çift çizgi gördükçe mutlu oluyordum bir gün baya koyu gördüm sadece, zaten 3 gün yaptım deneyim olsun diyeKız bizde yeni evliyiz güya gün aşırı yapıca ama pek dayanamıyoz bende ilk denemem ovulasyon da nasipse bakalım
Keşke o çok koyu gördüğün gün değerlendirseydin zaten yeni evliyiz stres yapmak için çok erkenAy yok kızzz ne dayanması, biz geldiğinde ayıptır söylemesi 1 ay günboyu duştan çıkamadıkbu gelişinde ameliyat oldu o yüzden uzun durdu yoksa normal izni 10 gündüovulasyonuda 3 gün yaptım, onuda dayanamıyordum günde 2 tane yapıyordum bazen, gebelik testi gibime geliyordu çift çizgi gördükçe mutlu oluyordum bir gün baya koyu gördüm sadece, zaten 3 gün yaptım deneyim olsun diye
Kız diyorum ya hergünü değerlendirdik hiç boş geçmedik desem yalan olmaz, sadece ameliyat olunca 4-5 gün ayrı kaldık, bide benim adet günlerimde işteya streste değil aslında, oldumu olacakmı olmuşmudur diye diye diyeee insanın beyni kalmıyorkiKeşke o çok koyu gördüğün gün değerlendirseydin zaten yeni evliyiz stres yapmak için çok erken
Ama olmazsa da üzülme nasip olur illa ki
Aynen hep öyle oluyo şimdi bi beklentin olduğu içinKız diyorum ya hergünü değerlendirdik hiç boş geçmedik desem yalan olmaz, sadece ameliyat olunca 4-5 gün ayrı kaldık, bide benim adet günlerimde işteya streste değil aslında, oldumu olacakmı olmuşmudur diye diye diyeee insanın beyni kalmıyorki
Evet aynen dediğin gibiiki gün baş dönmesi oldu mesela, ama gerçekten başım döndü, şimdide sol kasığımda ve sırtımda farklı bir ağrı var sanki tutulmuş gibiAynen hep öyle oluyo şimdi bi beklentin olduğu için
Ama bu sefer de psikolojik belirtiler çıkıyo
Evet kuruma çizgisi malesef, bunlarda kuruma çizgisi, bi türlü göremedim şu çizgiyiKuruma çizgisi bu
Bu çizgiler bitirdi biziEvet kuruma çizgisi malesef, bunlarda kuruma çizgisi, bi türlü göremedim şu çizgiyi
Ay evet, kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum, falımda 3 kere hamile olduğum çıktı, ve kuruma çizgilerive heveslenmek istemeyen benBu çizgiler bitirdi bizi
Bende kuruma çizgilerine sevinenAy evet, kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum, falımda 3 kere hamile olduğum çıktı, ve kuruma çizgilerive heveslenmek istemeyen ben
İnsallah hayırlısıyla allah nasip ederAy evet, kaç gündür rüyamda hamile olduğumu görüyorum, falımda 3 kere hamile olduğum çıktı, ve kuruma çizgilerive heveslenmek istemeyen ben