- 5 Kasım 2024
- 40
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi Yagmurrr66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan vermeye gideceğim sabah inşallah vardır erken gebelik testlerinde yalancı pozitif olan çok varmış diye gördüm ondan dolayı kafam karıştı:)Muhtemelen beta düşük diye silik çıkıyor yarın ilk işin kan vermek olsun
İnşallah ya yarın kan vermeye gideceğim umarım hayal kırıklığına uğramam ☹:)ayyyy var gibii inşallah kanda da pozitif cıkar ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım
Ama 2 tane yapmissin yanitlmaz herhalde vardır Allah kavuştursun inşallahYarın kan vermeye gideceğim sabah inşallah vardır erken gebelik testlerinde yalancı pozitif olan çok varmış diye gördüm ondan dolayı kafam karıştı:)
Ama 2 tane yapmissin yanitlmaz herhalde vardır Allah kavuştursun inşallah inş
Sağol canım inşallahAma 2 tane yapmissin yanitlmaz herhalde vardır Allah kavuştursun inşallah
İnşallah canım ya :) yarın haber veririm sonuç çıkıncagüzel düşünün nolur rabbim hayırlısını nasip etsinnn inşAllah bizi de haberdar edin merak ederim :)
Haber bekliyoruk mutlakaSağol canım inşallah
Sonucunuz ne oldu birde mavi kapalı test hangi markaBugün regl gecikmemin 8. Günü 2 farklı marka erken gebelik testi bu şekilde çıktı sizce neden olabilir
Ne oldu sonuçYarın kan vermeye gideceğim sabah inşallah vardır erken gebelik testlerinde yalancı pozitif olan çok varmış diye gördüm ondan dolayı kafam karıştı:)