- 30 Ocak 2025
- 8
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi 04Denizi04
Bata 7 gün kala dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı. Benim gibi görebilen (gözüm yanılmıyordur umarım ) veya aynı durumda olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test markası ne kuzumBata 7 gün kala dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı. Benim gibi görebilen (gözüm yanılmıyordur umarım ) veya aynı durumda olan var mı?Eki Görüntüle 3537228
Vula life markasıTest markası ne kuzum
İlk kez duydum adını ama çizgi görüyorum yalancı pozitif veriyormu kaç dakikada çıktı bunlar önemli şeylerVula life markası
Bende markayı ilk defa duydum evet çizgi gözüküyorVula life markası
Ayy inşallah yaaa çok teşekkür ederimBende markayı ilk defa duydum evet çizgi gözüküyor
Canım yarın sabah ilk idrarla bi daha dene elinde varsa onda da çıkarsa kan verAyy inşallah yaaa çok teşekkür ederim
Hangi markaBaşka bir markanın var onunla yarın yapayım tekrar
Nimo ismiHangi marka
Evet çizgi görünüyooorr ama garantilemek gerek testiniz varsa yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin ya da biraz daha bekleyip kan verin kesin sonuç alınBata 7 gün kala dayanamadım test yaptım bu şekilde çıktı. Benim gibi görebilen (gözüm yanılmıyordur umarım ) veya aynı durumda olan var mı?Eki Görüntüle 3537228
Daha çok erken bence biraz daha bekleyin öyle yapın
Ayy teşekkür ederim inşallah vardır Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklıcaEvet çizgi görünüyooorr ama garantilemek gerek testiniz varsa yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin ya da biraz daha bekleyip kan verin kesin sonuç alın