Tekrar yaptın mı testmerhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum
Kan ver bende bugun yaptim negatif cikti guven olmaz testlere simdi kan sonuclarini bekliyorumEvet bugun tekrar test yaptım yine aynı sekilde çıktı ilk çok dikkatli bakınca belli olacak sekilde ama sonrasında böyle oldu
Sonuç neKan ver bende bugun yaptim negatif cikti guven olmaz testlere simdi kan sonuclarini bekliyorum
Yaptığınız test genellikle kuruma çizgisi bile çıkartmıyor denen test ama siz yine de bir iki gün bekleyip tekrarlayın koyulaşma varsa kan verirsinizmerhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum
Negatif maalesefSonuç ne
Canım belirli belirsiz bir çizgi çok gözükmüyor bence adetin geciksin 3 gün falan sonra tekrar yap böyle şeyler maalesef sabır istermerhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum
Bence gözükmüyor bir kaç gün sonra tekrarlayın istersenizCanım görüyorum ben predictor bende hiç öyle
Çizgi çıkarmadıKızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım
Bugün tekrar yaptınız mı acabaCanım görüyorum ben predictor bende hiç öyle
Çizgi çıkarmadıKızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım
Bu test asla yanıltmaz silik olmasa bile çıkarmayan bir test ne yaptın sonucun ne canımmerhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum
Adet oldunuz mu sizNegatif maalesef
EvetAdet oldunuz mu siz