erken gebelik testime bakar mısınız

zrnucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
13
1
26
merhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-11-07 at 15.56.37.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 49
Tekrar yaptın mı test

Evet bugun tekrar test yaptım yine aynı sekilde çıktı ilk çok dikkatli bakınca belli olacak sekilde ama sonrasında böyle oldu

Eklentiler

• IMG_9161.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 27
Yaptığınız test genellikle kuruma çizgisi bile çıkartmıyor denen test ama siz yine de bir iki gün bekleyip tekrarlayın koyulaşma varsa kan verirsiniz

Canım belirli belirsiz bir çizgi çok gözükmüyor bence adetin geciksin 3 gün falan sonra tekrar yap böyle şeyler maalesef sabır ister ama beyaz akıntı hamilelik olabilir eğer kokusuzsa çünkü bende adetim 4 gün gecikti test yaptım sadece o akıntım vardı bi de adet olacakmışım gibi o kasık ağrılarım vardı test yaptım pozitif çıktı. Ama senin geç döllenmede olabilir canım belli olmaz

Canım görüyorum ben predictor bende hiç öyle
Çizgi çıkarmadı Kızlar bu arada benim de adetime 3 gün var , ağrılarım var .. Bi erken gebelik bir de kaset yaptım

Eklentiler

• IMG_3381.jpeg
    496,2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_3490.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…