erken gebelik testime bakar mısınız

zrnucr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2024
13
1
26
merhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-11-07 at 15.56.37.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-07 at 15.56.37.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 38
merhaba early predictor marka test yaptım regl 2 gün var aşırı silik bir çizgi çıktı tecrübeliler bakabilir misiniz bu testte gebelik olma ihtimali sizce var mı tek belirti olarak yoğun beyaz kremsi akıntı var başka belirti yok bir de sürekli uyku hali ama o erken uyanmamdan sebepli de olabilir bilmiyorum
Tekrar yaptın mı test

Evet bugun tekrar test yaptım yine aynı sekilde çıktı ilk çok dikkatli bakınca belli olacak sekilde ama sonrasında böyle oldu

Eklentiler

• IMG_9161.jpeg
    IMG_9161.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 14
Yaptığınız test genellikle kuruma çizgisi bile çıkartmıyor denen test ama siz yine de bir iki gün bekleyip tekrarlayın koyulaşma varsa kan verirsiniz 💜

X