Erken gebelik testime bakar mısınız kızlarrrr

cicek852

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
51
21
8
27
Öncelikle merhabalar, adetime 5 gün kala kanda hcg 2.4 çıktı. Şu an adetime 1 gün var grip oldum ilaç kullanıcam ama emin olmak için artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada 2. Çizgi silik çıktı görseli de paylaşıyorum. sizce gebelik var mı ? Benzeri durumları yaşayanlar var mı acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_4178.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 1.209
  • IMG_4176.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 1.192
Canım ilaç kullanma yüksek ihtimalle hamilesin kan ver hemen cıkar benimde böyleydi testim

Gebelik var ilaç kullanma tekrar kan ver

Benimde daha iki günüm var bu sabah test yaptım benim de böyle çıktı hamilesiniz hayırlı olsun

Yüksek ihtimalle hamilesin canım

Yaaaa hadi inşallahhh çok heyecanlandımmmm açıkçası hcg sonucundan sonra beklemiyordum bi umut işte belki vardır ilaç kullanmayayım diye yaptım ayyy kızlarrr ağlattınız beni yahu

Canım idrar testleri en az 20 hcg değerini görüyor şu an değerin muhtemelen 100-150 civarlarında yani sen tam kan verdikten sonra yükselmeye başlamış. Kan verip netleştir sonra da 2 günde bir takip et hayırlı olsunn

Sonuc ne cikti canim

pazartesi bu testten sonra kan vermedim adetimi bekledim Salı adet günümdü gelmedi. tekrar idrar testi yaptım bariz pozitif çıktı görseli ekledim.
dün de kan verdim ama sonuç henüz çıkmadı yarında doktora gideceğim inşallah

Eklentiler

• IMG_4194.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 1.065
Hamilesin hayırlı olsun canım saflıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah bizlerede dua et

Teşekkür ederim canımm inşallah Ben bu ay yumurtlamamdan sonra aşırı göğüs hassasiyeti yaşadım 1 hafta kadar sürdü sonra adetime 1 hafta kala o hassasiyet kayboldu. Ama yumurtlama gününden bu yana aşırı bel ağrım oldu hala daha ara ara devam ediyor.

merhaba kızlar yumurtlama gördüm ovülasyonla ve bugün 7.günüm çift çizgiden itibaren.. bişe görüyorum sanki ama emin olmak istedim belki de uyduruyorumdur :)) sizce var mı?

Eklentiler

• jpppp.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 775
  • KKKK.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 768
Merhabalar benimde iki günüm var böyle silik çizgi çıktı 10 dk içinde hamile olabilir miyim çatlatma iğnesi üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün onun olcağını sanmıyorum

Eklentiler

• IMG_20230927_073305.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 587
  • IMG_20230927_071137.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 835
canım gebelik var gibi duruyor ilaç kullanmayı bırakıp bi an önce kan vermeye git bence :)

Merhabalar benimde iki günüm var böyle silik çizgi çıktı 10 dk içinde hamile olabilir miyim çatlatma iğnesi üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün onun olcağını sanmıyorum
Merhaba benimde çatlatma iğnesi 13 gün bu sabah test yaptım hayalet çizgi çıktı yarım sabah yine yapıcam inşallah hamileyizdir lütfen haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…