Gebelik var ilaç kullanma tekrar kan verÖncelikle merhabalar, adetime 5 gün kala kanda hcg 2.4 çıktı. Şu an adetime 1 gün var grip oldum ilaç kullanıcam ama emin olmak için artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada 2. Çizgi silik çıktı görseli de paylaşıyorum. sizce gebelik var mı ? Benzeri durumları yaşayanlar var mı acaba yardımcı olur musunuz
Benimde daha iki günüm var bu sabah test yaptım benim de böyle çıktı hamilesiniz hayırlı olsunÖncelikle merhabalar, adetime 5 gün kala kanda hcg 2.4 çıktı. Şu an adetime 1 gün var grip oldum ilaç kullanıcam ama emin olmak için artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada 2. Çizgi silik çıktı görseli de paylaşıyorum. sizce gebelik var mı ? Benzeri durumları yaşayanlar var mı acaba yardımcı olur musunuz
Yüksek ihtimalle hamilesin canımÖncelikle merhabalar, adetime 5 gün kala kanda hcg 2.4 çıktı. Şu an adetime 1 gün var grip oldum ilaç kullanıcam ama emin olmak için artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada 2. Çizgi silik çıktı görseli de paylaşıyorum. sizce gebelik var mı ? Benzeri durumları yaşayanlar var mı acaba yardımcı olur musunuz
Sonuc ne cikti canimÖncelikle merhabalar, adetime 5 gün kala kanda hcg 2.4 çıktı. Şu an adetime 1 gün var grip oldum ilaç kullanıcam ama emin olmak için artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada 2. Çizgi silik çıktı görseli de paylaşıyorum. sizce gebelik var mı ? Benzeri durumları yaşayanlar var mı acaba yardımcı olur musunuz
Amiin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallahŞimdi çıktı kanda hcg 190
Merhabalar benimde iki günüm var böyle silik çizgi çıktı 10 dk içinde hamile olabilir miyim çatlatma iğnesi üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün onun olcağını sanmıyorumÖncelikle merhabalar, adetime 5 gün kala kanda hcg 2.4 çıktı. Şu an adetime 1 gün var grip oldum ilaç kullanıcam ama emin olmak için artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakikada 2. Çizgi silik çıktı görseli de paylaşıyorum. sizce gebelik var mı ? Benzeri durumları yaşayanlar var mı acaba yardımcı olur musunuz
İlk test de gördüm ama ikincisinde göremedimMerhabalar benimde iki günüm var böyle silik çizgi çıktı 10 dk içinde hamile olabilir miyim çatlatma iğnesi üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün onun olcağını sanmıyorum
Merhaba benimde çatlatma iğnesi 13 gün bu sabah test yaptım hayalet çizgi çıktı yarım sabah yine yapıcam inşallah hamileyizdir lütfen haberdar etMerhabalar benimde iki günüm var böyle silik çizgi çıktı 10 dk içinde hamile olabilir miyim çatlatma iğnesi üstünden 12 gün geçti bugün 13. Gün onun olcağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?